Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Shineee. - oskarżony przez pszysiat

steryd_ksw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Shineee.
    Data i godzina zdarzenia: 11.04.2020 ok. 3:00
    Pełen opis sytuacji: Gracz @Kubeusz* uciekal przed SAPD jak go zlapali wsiadl do auta mojego kolegi ale kolega musial isc wiec dal mi go do auta. Kontynuowalem poscig gdy juz tam pouciekalem kilka minut to podjechalem na najdrozsza gielde w LV i tam wysadzilem Kubeusza (bylem schowany za scianami wiec niebylo mnie widac). Jak wysadzilem go z auta to nagle po radarze znalazlo mnie 2 policjantow byloto z 3minuty po ucieczce mojej. Zaczalem robic poscig na patykach czekajac na przyjazd kolegow ale HeroS* (badz jakos podobnie) trafil mnie z tazera zakul i wsadzil do radiowozu Shineee. i pojechal innym radiowozem wiec ja siedzialem w radiowozie i po chwili kliknalem "G" i wysiadlem z radiowozu wsiadlem do auta kolegi i ucieklismy Shineee. po powrocie z jakiegos AFK czy cos w tym stylu napisal do mnie: [2020-04-11 03:08:50] [Output] : << Shineee. [39]: wiesz, ĹĽe kara cie nie ominie?. Twierdzac ze zrobilem Logout. Na dole zamiescilem log ktory potwierdza moaj ucieczke z radiowozu przez to ze bylem zakuty przez innego funkcjonariusza ktorego niebylo obok... Cale zajscie z ucieczka z radiowozu potwierdza 3osoby ktore staly obok. A wiec odsiedze 160minut za blad policjanta? Chcialbym otrzymac od niego rekompensate za stracone 3godziny zycia lub aby zostal wydalony z frakcji niepowinien takich rzeczy robic. A najlepsze w tym jest to ze powiedzial ze zrobilem Logout to jakim cudem po Logoucie mialbym te same id i 7h na serwerze dzisiaj?? 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:[2020-04-11 03:09:47] [Output] : âś” ZostaĹ‚eĹ›/aĹ› przeniesiony/a do wiÄ™zienia.
[2020-04-11 03:09:47] [Output] : ✔ Powód: Odmowa przyjęcia mandatu, logout, wpis.
[2020-04-11 03:09:47] [Output] : ✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 160 minut/y

[2020-04-11 03:08:50] [Output] : << Shineee. [39]: wiesz, ĹĽe kara cie nie ominie?

[2020-04-11 03:04:38] [Output] : âś” UciekĹ‚eĹ›/aĹ› z radiowozu! 

[2020-04-11 03:02:17] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wsadzony/a do pojazdu przez funkcjonariusza HeroS*!

[2020-04-11 03:02:09] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza HeroS*!

[2020-04-11 03:02:09] [Output] : ✔ Zostałeś/aś zakuty/a przez funkcjonariusza HeroS*!

JESLI BEDZIE JESZCZE COS POTRZEBNE TO ZAPISZE LOGI I MOGE DORZUCIC WIECEJ 

Uszanowanie, z tej strony Police Officer I Shineee.

Co do twojej skargi, to uważam, że to jedno wielkie kłamstwo. 

21 godzin temu, pszysiat napisał:

ja siedzialem w radiowozie i po chwili kliknalem "G" i wysiadlem z radiowozu wsiadlem do auta kolegi i ucieklismy

No niestety, to nie działa gdy mam naprawione drzwi, a były wtedy całe, miałem uszkodzone jedynie przednie części pojazdu.

Shineee. po powrocie z jakiegos AFK czy cos w tym stylu

Podliczałem Ci wtedy mandat.

napisal do mnie: [2020-04-11 03:08:50] [Output] : << Shineee. [39]: wiesz, ĹĽe kara cie nie ominie?.

Napisałem tak do Ciebie, ponieważ zrobiłeś logout.

Twierdzac ze zrobilem Logout.

Nie było możliwości ucieczki z radiowozu. Osobiście uważam, że log jest podrobiony.

ucieczke z radiowozu przez to ze bylem zakuty przez innego funkcjonariusza ktorego niebylo obok...

Zostałeś zakuty przez @HeroS*, ale to i tak nic nie zmienia bo jeżeli jesteś w pojeździe, gdzie są drzwi nie da się uciec.

Cale zajscie z ucieczka z radiowozu potwierdza 3osoby ktore staly obok.

Przykro mi, ale świadkowie to nie dowód.

to jakim cudem po Logoucie mialbym te same id i 7h na serwerze dzisiaj?? 

Czasami jeżeli zrobisz reconnect, to zostaje ID. Skoro nie zrobiłeś logouta, czy też reconnecta poprzyj to dowodami, np. Screenshotem, gdzie jest owy czas ukazany.
Widzę, że zapomniałeś jeszcze napisać o groźbach karalnych kierowanych w moją stronę, czy też wielu wulgaryzmach pisząc do mnie, przytoczę tutaj parę fragmentów.

Spoiler

mta-screen_2020-04-11_03-16-48.png.64a4cb8d19a67863b29d30bf2e0b310f.png

mta-screen_2020-04-11_03-16-16.png.664911fd5d64bf9f1148686b6007bfbf.png

mta-screen_2020-04-11_03-16-04.png.d080b0a5e32600503122e92008a597d0.png

Edytowane przez Shineee.

Bry, Sergeant HeroS*, Police Department.

Dowodziłem całą akcją, wydawałem rozkazy, więc się wypowiem.

Po pierwsze.. nikt po radarze Cię nie ścigał, jechaliśmy za Tobą lecz troszkę dalej gdyż byłeś szybszy. Widziałem jak wjechałeś na zjazd obok bogatej giełdy, więc postanowiłem Cię ograć i pojechać pod most aby zajechać Cię od tyłu czego się nie spodziewałeś a mi się to udało. Nie minęły żadne 3 minuty tylko może 30 sekund, gdyż czekałem na wsparcie oskarżonego.

Zakułem Cię i wsadziłem do naprawionego radiowozu. Jeśli chodzi o RP to nie byłeś w stanie uciec przez zablokowane drzwi (w wewnątrz z tyłu nie ma klamek w radiowozie) więc złamałeś zasadę RP. Skoro ją złamałeś to my również nie będziemy wszystkiego odgrywać, więc oskarżony wsadził Cię poprzez PID. 

Ja zostałem z pojazdem, więc nie nie widziałem tego zajścia, lecz do radiowozu zostałeś wsadzony przeze mnie prawidłowo. 

Miłej nocy.

Shineee. Jesli uwazasz ze log jest podrobiony ok masz prawo tak myslec lecz jesli chcesz mozemy dzisiaj czy jutro zrobic to samo co na poscigu zakuje mnie inny policjant wsadzi mnie do ciebie do radiowozu nastepnie pojedzie a ja klikne G i wysle ss a nie log ze takie cos istanieje a log jest w 100% prawdziwy. Pozatym po co mialbym podrabiac logi za co jeat ban. A co do grozb wstaw sie w mojej sytuacji ucieklem z calej akcji i odsiedzialem ze twoj blad... Ty niebylbys oburzony cala sytuacja? 

Mysle ze odtworzenie sytuacji z ucieczka z radiowozu bedzie najlepszym potwierdzeniem ze niczego tu niepodrobilem. Moze jedynie zlamalem zasade RP o czym nie pomyslalem ze w radiowozie moze niebyc klamek w srodku jednak mimo wszystko za zlamanie zasady RP nie odasiaduje sie chyba 160minut

7 godzin temu, pszysiat napisał:

mozemy dzisiaj czy jutro zrobic to samo co na poscigu zakuje mnie inny policjant wsadzi mnie do ciebie do radiowozu nastepnie pojedzie a ja klikne G

Zostało to już sprawdzone, uciec się da jeżeli się nie ma drzwi, lecz ja je miałem, co jest nie możliwe.

7 godzin temu, pszysiat napisał:

A co do grozb wstaw sie w mojej sytuacji ucieklem z calej akcji i odsiedzialem ze twoj blad... Ty niebylbys oburzony cala sytuacja? 

W takim razie mogłeś napisać jedynie skargę, a nie grozić. Również mogę napisać za to skargę, lecz chamem nie jestem. Nie mój błąd, raczej twój logout. 

Napewno podrobilem logi zeby ci uprzykrzyc zycie... nie jestem jakims smieciem zeby pobrabiac logi aby komus zepsuc rozgrywke badz zeby stracil frakcje poprostu popelniles blad i powinienes sie do tego przyznac a nie ciagle mi pisac ze zrobilem logout. Niemam zamiaru wiecej sie z toba klocic powiedzialem co wiem i jesli dalej niewierzysz w prawdziwosc loga to mozemy to sprawdzic i ci wysle ss co wyskakuje na chacie.

16 godzin temu, pszysiat napisał:

za zlamanie zasady RP nie odasiaduje sie chyba 160minut

Odsiadujesz mandat podstawowy + wpis wg taryfikatora. Najwidoczniej taki wyszedł mandat bo pojazd musiałem umieścić na PP za 5k, więc mandat był powyżej 10000 PLN a wpis to 30 minut.

Miłego wieczoru.

3 minuty temu, HeroS* napisał:

Odsiadujesz mandat podstawowy + wpis wg taryfikatora. Najwidoczniej taki wyszedł mandat bo pojazd musiałem umieścić na PP za 5k, więc mandat był powyżej 10000 PLN a wpis to 30 minut.

Miłego wieczoru.

+ logout, 30 minut.
"celowe zabicie się / wyjście z serwera / użycie tpev - 30 minut"

3 minuty temu, HeroS* napisał:

Miłego wieczoru.

+ logout, 30 minut.
"celowe zabicie się / wyjście z serwera / użycie tpev - 30 minut"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin