Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TiAmo. - oskarżony przez _Niw_i_tel_

!Niwitel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @TiAmo.
    Data i godzina zdarzenia: 10:52  17.04.2020r.
    Pełen opis sytuacji:

Jechałem admiralem , jest to auto które mocno się ślizga po nawierzchni jak się naciśnie spację.  Do rzeczy , rozpoczął się pościg za przekroczenie prędkości, uciekałem pojazdem, który się "ślizga". Nastąpiła sytuacja w której był zjazd z góry obok lotniska ( nie było tam barier zabezpieczających , czyli jak auto wpadnie w poślizg to łatwo jest wpaść do wody ), więc jechałem z dosyć dużą prędkością ( ok. 190km/h ) nie udało się wyhamować przed spadkiem z góry do wody ( to nie było celowe , tak jak napisałem powyżej auto łatwo się ślizga ), moja postać się utopiła i zrespiła w LV. Jakoś po 4 minutach zostałem przeniesiony z LV do więzienia na półtorej godziny.

Dowód, który to potwierdza całe zajście

( Dowody w postaci logów z serwera )

[2020-04-17 10:45:59] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2020-04-17 10:45:59] [Output] : âś” PowĂłd: Ucieczka przed SAPD + celowe utopienie pojazdu i siebie
[2020-04-17 10:45:59] [Output] : ✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 94 minut/y

Witam, Police Officer III+1 @TiAmo. z tej strony!

Tak jak wspomniałeś... rozpoczął się za Tobą pościg za przekroczenie prędkości. Gdy wyjeżdżaliśmy z tunelu kierując się w stronę pracy dorywczej kuriera, to uderzyłeś w pojazd. Oczywiście tego nie odegrałeś lecz przymknęliśmy na to oko, ponieważ pościg dopiero co się rozpoczął. Następnie wjechałeś w tunel pod farmą, po czym na końcu znów odbiłeś w stronę San Fierro. Jednak gdy dojechaliśmy do zakrętu, to spadłeś z tego klifu tuż nad wjazdem w tunel przy Lot San Fierro, to nie wyglądało jak "przypadkowy poślizg" tylko celowo wykonany skok. Szkoda, że nie miałem odpalonego nagrywania wtedy, ponieważ dopiero co wszedłem na służbę. Ale mniejsza... Prowadziłem wtedy policyjną terenówkę, więc jako jednostka P1 pozwoliłem sobie ostrożnie zjechać z klifu, by podjechać pod wodę gdzie Ty w tym czasie celowo się topiłeś. Gdy dojechałem na miejsce, to twój blip znikł, ponieważ się celowo utopiłeś, a pojazd leciał na dno! A z racji, iż celowo utopiłeś pojazd jak i siebie, to dostałeś mandat x2. Kwota mandatu podstawowego wyszła 4.700 PLN, a gdy to pomnożymy przez 2 wychodzi równe 9.400 PLN. Wsadziłem Cię do więzienia poprzez PID, dlatego Cię od razu tepneło do celi. Tyle ode mnie - czekam na wypowiedź Zarządu.

Edytowane przez TiAmo.

Witaj

1." Następnie wjechałeś w tunel pod farmą, po czym na końcu znów odbiłeś w stronę San Fierro. Jednak gdy dojechaliśmy do zakrętu, to spadłeś z tego klifu tuż nad wjazdem w tunel przy Lot San Fierro, to nie wyglądało jak "poślizg" tylko celowo wykonany skok. " Widziałeś ze driftowałem pojazdem lecz niestety nie wiedzialem ze to się tak skonczy i nie zdążę wyhamować przed zakrętem.

2." Prowadziłem wtedy policyjną terenówkę, więc jako jednostka P1 pozwoliłem sobie ostrożnie zjechać z klifu, by podjechać pod wodę gdzie Ty w tym czasie celowo się topiłeś. " to nie bylo celowe utopienie . Gdy dojechałem na miejsce, to twój blip znikł, ponieważ się celowo utopiłeś ( w 1 punkcie jest odpowiedz na to ) 

3. Wątpie żebyś mógł mnie wrzucać do więzienia na odległość 

( W każdym razie, nie mialo to tak wyjść bo sam się nie spodziewałem , auto bylo prawie na dnie i nie zdążyłem się wynurzyć z wody.) 

1 minutę temu, _Niw_i_tel_ napisał:

Witaj

1." Następnie wjechałeś w tunel pod farmą, po czym na końcu znów odbiłeś w stronę San Fierro. Jednak gdy dojechaliśmy do zakrętu, to spadłeś z tego klifu tuż nad wjazdem w tunel przy Lot San Fierro, to nie wyglądało jak "poślizg" tylko celowo wykonany skok. " Widziałeś ze driftowałem pojazdem lecz niestety nie wiedzialem ze to się tak skonczy i nie zdążę wyhamować przed zakrętem.

2." Prowadziłem wtedy policyjną terenówkę, więc jako jednostka P1 pozwoliłem sobie ostrożnie zjechać z klifu, by podjechać pod wodę gdzie Ty w tym czasie celowo się topiłeś. " to nie bylo celowe utopienie . Gdy dojechałem na miejsce, to twój blip znikł, ponieważ się celowo utopiłeś ( w 1 punkcie jest odpowiedz na to ) 

3. Wątpie żebyś mógł mnie wrzucać do więzienia na odległość 

( W każdym razie, nie mialo to tak wyjść bo sam się nie spodziewałem , auto bylo prawie na dnie i nie zdążyłem się wynurzyć z wody.) 

Moim zdaniem, to było celowe utopienie się, ponieważ w tym czasie co ja zjeżdżałem z klifu, to Ty byś wysiadł z pojazdu i wypłynął na brzeg. Jednak poleciałeś celowo na dno.
A co do wrzucania na odległość do więzienia, to właśnie mamy do tego taką opcje, by takie przypadki się częściej nie zdarzały, że każdy się utopi i po sprawie...

A co do wrzucania na odległość do więzienia, to właśnie mamy do tego taką opcje, by takie przypadki się częściej nie zdarzały, że każdy się utopi i po sprawie... - Okej rozumiem , nie wiedziałem 

( Dobra , dales mnie do wiezienia , kara minęła więc nieważne )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin