Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Endriu00 oskarżony przez Brzeszczot

Brzeszczot
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Brzeszczot
Nick osoby oskarżonej:@Endriu00 (nie moge oznaczyć pracownika)
Powód napisania skargi:Pracownik, zabrał mi samochód z kierowcą i pasażerem w środku.
Dowody:Dowody da gracz @MATI9101 i @Moszu
Edytowane przez Brzeszczot

Witam , wypowiem się w skardze ponieważ byłem świadkiem całego zajścia , które nastąpiło na drogiej giełdzie LV . Gracz Endriu00  Założył blokade na koło ponieważ pojazd stał nieprawidłowo zaparkowany , Właściciel wraz z pasażerem wrócili oraz poprośili o zdjęcie blokady z koła . Natomiast gracz Endriu00 stwierdził iż '' Ma zrobiony SS i musi on zabrać pojazd na parking policyjny " . Byłem kiedyś w SARA i pamiętam ,że zostawiało się pojazdy do których właściciel wrócił lub był nieopodal . Dodam jeszcze że jak siedzieli w środku Adept Wszedł do lawety i wciągną pojazd bugując przy okazji mnie oraz nie miał włączonych świetlnych świateł.. Dowody https://imgur.com/a/amogGih

Edytowane przez MATI9101

Wynikła sytuacja gdzie pan z SARA nałożył blokadę na koło ponieważ pojazd stał w złym miejscu a gdy przyszedł właściciel i jego kolega to weszli do środka i napisali adeptowi żeby zdjął blokadę lecz adept powiedział że ma już ss'a i nie zdejmie blokady a później z 2 pasażerami w środku wciągnął pojazd. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin