Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika pat4ygg oraz Endriu00 , Bambo*, oskarżony przez MATI9101.

MATI9101
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: MATI9101
Nick osoby oskarżonej: @pat4ygg @Endriu00 @Bambo*
Powód napisania skargi: Adepci lub Pracownicy przyjeżdzają wszyscy praktycznie na giełde LV Drogą  tak jakby nie było nigdzie indziej Parkingów , prosiłem o RP napisali ze nie muszą rp robić pod  PP , Support sprawdzał logi po czym zabrali mu pojazd . Zabierają pojazdy z graczami w środku 
Dowody: https://imgur.com/a/ZOAB43d oraz Support , @Moszu
Edytowane przez MATI9101

Moderator @K4nciasty załatwiał z nami sprawę, na co mam dowody zachowanie gracza @MATI9101 Dowody zostały przekazane w ręce osób z Frakcji SAPD  Na dodatek dorzucam Blokade z graczy któa nie jest zawarta na twoim Screenie :D 
https://imgur.com/a/PnOrW5D

@Masellko jeśli będzie taka potrzeba wyślę tobie również logi.

Edytowane przez pat4ygg

https://imgur.com/a/YBnhaLc 
+ dodaje Logi i zachowanie gracza, które Dostał @K4nciasty (Logi w pliku)
+ dodaje moją rozmowę z Członkiem SAPD  https://imgur.com/a/MGlA8JK (Nie chce publikować kto to) @Masellko całego ss mogę ci pokazać na Prywatnej wiadomości
+ oskarżony jest @Endriu00 i @Bambo* , a z tego co wiem oni też mają swoje SS, więc poprosiłbym ich również o dodaniech ich pod tym postem

LOGI.odt

Gracz wymagał od nas RP. Ściągania pojazdu z lawety w miejscu Parking Policyjny LV, Gdzie gracze wyciągają pojazdy, My je wkładamy, Z tego co pamietam Było tam sporo graczy i przynjamniej jedna osoba czekała by wyciągnąć pojazd, więc postanowiliśmy jej nie utrudniać Życia, wczoraj na giełdzie było trochę aut do zabrania, również w tym miejscu Laweta często wystaje na drogę, ponieważ nie mamy tam sporo miejsca, a tym bardziej gdy rozkładamy najazdy musimy stanąć dalej czyli wtedy laweta to już by blokowała ponad jeden pas jezdni...

Edytowane przez pat4ygg

2 godziny temu, Masellko napisał:

Proszę zamieścić screena dowodowego dla odholowanego pojazdu. Czy był natłok zgłoszeń, miejsce było zatłoczone lub nie znajdował się w tym miejscu gracz, że postanowiłeś nie wykonywać akcji RP?

Na giełdzie była grupka osób utrudniająca nam prace wiec na giełdzie nie odgrywaliśmy akcji RP. Gdy udaliśmy się ma Parking Policyjny pojechała za nami osoba oskarżająca nas o to abyśmy robili RP na Parkingu Policyjnym. Czekało kilka osób na wyjecie swojego auta z parkingu policyjnego wiec RP w tym miejscu było zbędne. A poza tym na pp nie odgrywam akcji RP gdyż to jest zbędne moim zdaniem jak ktoś musiał by czekać aż zakończymy na parkingu policyjnym akcje zdejmowania pojazdu.

57 minut temu, Masellko napisał:

Dobrze, z dowodów wynika, iż pojazd był nieprawidłowo zaparkowany, więc tutaj pracownik oczywiście wykonał swoje obowiązki prawidłowo. Co do natłoku na pp, żeby sprawa była postawiona jasno, są jakieś dowody na to?

Ja nie posiadam SS, nwm czy koledzy również mają, proponuje sprawdzić logi tego PP, na giełdzie również braliśmy samochód za samochodem więc nam się spieszyło. 

1 godzinę temu, Masellko napisał:

Dobrze, z dowodów wynika, iż pojazd był nieprawidłowo zaparkowany, więc tutaj pracownik oczywiście wykonał swoje obowiązki prawidłowo. Co do natłoku na pp, żeby sprawa była postawiona jasno, są jakieś dowody na to?

Ja nie posiadam SS, nwm czy koledzy również mają, proponuje sprawdzić logi tego PP, na giełdzie również braliśmy samochód za samochodem więc nam się spieszyło.  Mam ss jak wywodziliśmy inne pojazdy, akurat w tej sytuacji ja nie zdejmowałem pojazdu, tłumaczyłem graczowi, że bez RP tak jak w logach 

Edytowane przez pat4ygg

W dniu 20.04.2020 o 01:56, MATI9101 napisał:

Twój nick: MATI9101
Nick osoby oskarżonej: @pat4ygg @Endriu00 @Bambo*
Powód napisania skargi: Adepci lub Pracownicy przyjeżdzają wszyscy praktycznie na giełde LV Drogą  tak jakby nie było nigdzie indziej Parkingów , prosiłem o RP napisali ze nie muszą rp robić pod  PP , Support sprawdzał logi po czym zabrali mu pojazd . Zabierają pojazdy z graczami w środku 
Dowody: https://imgur.com/a/ZOAB43d oraz Support , @Moszu

@Masellko również na SS gracza, który nas oskarża widać ilość osób na pp. Na ss nie widać również wszystkich Po przekalkowaniu ilości osób... Stwierdziliśmy, że nie będziemy im blokować pp, by nie musieli długo czekać... Gracz oskrżający nas nie wzywał tylko wymuszał na nas rzeczy różne rzeczy bo pewnie gdybyśmy zrobili to RP inna grupa graczy by się zbuntowała i napisała, że utrudniamy im grę lub sam Gracz piszący skargę by napisał "nic nie robią, blokują PP" Prosty przykład osba która oskrza podczas sprawdzania suszarką pojazdów pisze takie teksty: "[2020-04-20 01:39:03] [Output] : MATI9101 [132]: Z tego co mi wiadomo to wy macie pracowac a nie kampic na giełdzie " , "[2020-04-20 01:39:22] [Output] : MATI9101 [132]: Stoisz i minuty wbijasz" Jak dla mnie Osoba która bawiła się za śledzenie nas i rozkazywanie nam zachowuje się nieodpowiednio ma brak szacunku dla mnie czy innych kolegów, koleżanek z frakcji... Osoba ta również ma problemy do zarządzeń KSF :

[2020-04-20 01:37:51] [Output] : pat4ygg [178]: masz problem[2020-04-20 01:37:52] [Output] : pat4ygg [178]: ?
[2020-04-20 01:37:58] [Output] : pat4ygg [178]: to skieruj go do KSF
[2020-04-20 01:38:05] [Output] : pat4ygg [178]: Że każą nam cholować auta
[2020-04-20 01:38:07] [Output] : pat4ygg [178]: :D
[2020-04-20 01:38:07] [Output] : MATI9101 [132]: Tak zaraz pójdę do KSF
[2020-04-20 01:38:18] [Output] : pat4ygg [178]: idź
[2020-04-20 01:38:22] [Output] : pat4ygg [178]: to się dowiesz
[2020-04-20 01:38:27] [Output] : MATI9101 [132]: Taki mądry
[2020-04-20 01:38:27] [Output] : MATI9101 [132]: ?
[2020-04-20 01:38:32] [Output] : pat4ygg [178]: no okej
[2020-04-20 01:38:37] [Output] : MATI9101 [132]: zebyś zaraz nie miał wolnego na 2 tyg od frakcji

Edytowane przez pat4ygg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin