Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sartinek, Muponessi* - oskarżony przez JestemKotem

jestemkotem
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Sartinek napisał:

To sobie to rozwiążcie gdzie indziej ! Ustawka za tesco czy gdzie tam teraz spędzają czas osoby w twoim wieku. bo stwierdzam że dużo ponad 15 wiosen to ty nie masz..

Się pochwał ile ty masz, tacy chop byliście z PD nam na ds wchodzić

7 minut temu, Sartinek napisał:

To sobie to rozwiążcie gdzie indziej ! Ustawka za tesco czy gdzie tam teraz spędzają czas osoby w twoim wieku. bo stwierdzam że dużo ponad 15 wiosen to ty nie masz..

Nie zapomniałeś mi usunąć ,,wpisuw"?

Edytowane przez JestemKotem

1 godzinę temu, JestemKotem napisał:

Nie zapomniałeś mi usunąć ,,wpisuw"?

Dlaczego ty przepraszasz za to, że się z niego wyśmiewałeś za przejęzyczenie, po czym mija kilka chwil, a ty to samo robisz. Uważasz że to my jesteśmy winni ale na każdym kroku próbujesz prowokować. Na co ci to jest potrzebne?

Edytowane przez Muponessi*

2 godziny temu, JestemKotem napisał:

A czytam urywki dlatego, żeby nie złapać za dużo głupoty od Ciebie

Przeczytaj wszystko, to się dowiesz co o tobie myślę i że cię tam ani raz nie obraziłem tylko co najwyżej porównywałem, co mi w 100% wolno. Co do głupoty to myślę że nie tylko ty ją w tym momencie łapiesz, co jest zaskakująco smutne 

2 godziny temu, JestemKotem napisał:

Nie ma to jak gierkę przenosić do reala, aż tak tym żyjesz? Dalej wmawiaj sobie, że mam operacje twarzy potem zmów paciorek i idź spać.

Wyobraź sobie że to nie ja siedząc w więzieniu za słuszną sprawę pisze skargę na ludzi którzy jakoś specjalnie nie zawinili. Gierki do gry nie przerzucam uwierz. Jeszcze tak źle nie jest że te cale komputery mają kontrolę nad moimi postępowaniami. Co do operacji, to ty nam wmawiałeś że ja masz nie ja tobie. Co do paciorka to możesz sobie odmówić siedząc w więzieniu na łóżku a do spania to ja już wiem kiedy jest pora ;)

Powtarzam jeszcze raz, zobacz za co jest na Ciebie skarga a za co na funkcjonariusza Sartinek. Nie obchodzi mnie co myśli o mnie noname, czuje sie urażony i ośmieszony na tle innych i napisałem skargę byś został ukarany. Skoro kotek taki zły i wszystko wypomina to, to też wypomne ,,z gierki do gry" znowu poniosła Cię fantazja, w sumie ty zawsze jakoś płyniesz na fali i się unosisz, mam nadzieje, że spadniesz na dno i się od niego nie odbijesz. To dobrze, że ty tylko ,,porównywałeś" tylko szkoda, że to o co jest skarga to nie jest ,,porównanie". Pisz dalej kłamstwa w odpowiedziach to napewno wyjdziesz z tego cało! Ups, wydało się.

26 minut temu, JestemKotem napisał:

Powtarzam jeszcze raz, zobacz za co jest na Ciebie skarga a za co na funkcjonariusza Sartinek. Nie obchodzi mnie co myśli o mnie noname, czuje sie urażony i ośmieszony na tle innych i napisałem skargę byś został ukarany. Skoro kotek taki zły i wszystko wypomina to, to też wypomne ,,z gierki do gry" znowu poniosła Cię fantazja, w sumie ty zawsze jakoś płyniesz na fali i się unosisz, mam nadzieje, że spadniesz na dno i się od niego nie odbijesz. To dobrze, że ty tylko ,,porównywałeś" tylko szkoda, że to o co jest skarga to nie jest ,,porównanie". Pisz dalej kłamstwa w odpowiedziach to napewno wyjdziesz z tego cało! Ups, wydało się.

Wyobraź sobie że jeżeli bym cię w skardze na mnie miał zamiar jeszcze oczerniac czy obrażać to byłbym największym głupcem. Po raz kolejny powtarzam. Porównania i przenośnie. Przeczytaj jeszcze raz a dokładnie i jeżeli w którymś momencie cię obraziłem, to zacytuj zobaczymy czy masz rację :D

Nie wypominaj mi że ty czułeś się przy tym jak ci powiedziałem że rozpoznaliśmy cię po oddechu z buzi obrażony ponieważ co ja musiałem czuć kiedy kazałeś mi się palować czy siedzieć cicho kiedy chciałem ci coś powiedzieć? Nie dość że wykazywałes brak kultury w moją stronę, stronę innych cadetow to do tego uważałes sie w radiowozie jak jakiś bóg któremu wolno wszystko. Weź proszę zastanów się co ty robisz, bo obecnie jest to bardziej niż smieszne. Wmawiając mi że ciebie obrażam oddechem z buzi. Zastanów się....

45 minut temu, Muponessi* napisał:

Wyobraź sobie że jeżeli bym cię w skardze na mnie miał zamiar jeszcze oczerniac czy obrażać to byłbym największym głupcem. Po raz kolejny powtarzam. Porównania i przenośnie. Przeczytaj jeszcze raz a dokładnie i jeżeli w którymś momencie cię obraziłem, to zacytuj zobaczymy czy masz rację :D

Nie wypominaj mi że ty czułeś się przy tym jak ci powiedziałem że rozpoznaliśmy cię po oddechu z buzi obrażony ponieważ co ja musiałem czuć kiedy kazałeś mi się palować czy siedzieć cicho kiedy chciałem ci coś powiedzieć? Nie dość że wykazywałes brak kultury w moją stronę, stronę innych cadetow to do tego uważałes sie w radiowozie jak jakiś bóg któremu wolno wszystko. Weź proszę zastanów się co ty robisz, bo obecnie jest to bardziej niż smieszne. Wmawiając mi że ciebie obrażam oddechem z buzi. Zastanów się....

Odpowiedź o pałowaniu była właśnie po tym co napisałeś o moim ,,oddechu" więc nie rób z siebie niewiniątka bo sam pierwszy zacząłeś mnie ośmieszać. Kazałem Ci siedzieć cicho, ponieważ pisałeś cały czas, gdy chciałem sie porozumieć z wyższą rangą, uważałem się za Boga? śmiesznie bo jak jechaliśmy do jaila to wyskakiwałeś z tekstem, że ja mam Cię nie pouczać a przypomne, że akademia jest od tego by się uczyć i zdać na wyższą rangę. Nie rób z siebie baranka bo każdy z nas ma coś za uszami :).

Edytowane przez JestemKotem

Powiem ci strzeże że ja mam jako cadet za zadanie się uczyć, ale uwierz że ty mnie nie będziesz uczyć. Ja mam zadanie słuchać się pełnoprawnych nie jakiegoś człowieka, który jest odwalaczem.

Palowanie było w trakcie, powiedziałem że tym mnie obraziłeś, ale nie mów za w to ja zaczynałem się z ciebie śmiać pierwszy bo po pierwsze powtarzam że się nie śmiałem z ciebie, a po drugie to ty zacząłeś się śmiać a cadetow, tak jak ci dawałem logi w epopei. 

Przypomnę również że się zgodzę z tobą że każdy ma coś za uszami, ale ja się do tego przyznałem a ty dalej nie umiesz powiedzieć że tez mnie obrażałem i to ty zacząłeś. 

3 minuty temu, Muponessi* napisał:

Powiem ci strzeże że ja mam jako cadet za zadanie się uczyć, ale uwierz że ty mnie nie będziesz uczyć. Ja mam zadanie słuchać się pełnoprawnych nie jakiegoś człowieka, który jest odwalaczem.

Palowanie było w trakcie, powiedziałem że tym mnie obraziłeś, ale nie mów za w to ja zaczynałem się z ciebie śmiać pierwszy bo po pierwsze powtarzam że się nie śmiałem z ciebie, a po drugie to ty zacząłeś się śmiać a cadetow, tak jak ci dawałem logi w epopei. 

Przypomnę również że się zgodzę z tobą że każdy ma coś za uszami, ale ja się do tego przyznałem a ty dalej nie umiesz powiedzieć że tez mnie obrażałem i to ty zacząłeś. 

Nie przyznałem się? jest napisane jasno, że KAŻDY ma coś za uszami. A i widać, że się uczysz od pełnoprawnych, wykładowcy świetni pewnie musisz z nimi dużo czasu spędzać XD.

Pultasz się bo zostałeś złapany. Zachowujesz się gorzej niz dziecko płaczące bo zepsuł się mu zamek z piasku. Jesteś śmieszny myśląc że ja ciebie obraziłem bo to ty zaczynałeś i ty kończyłeś a ja o tobie nic złego nie powiedziałem. Nadal czekam na dowód gdzie cię w wypowiedziach w skardze oczernilem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin