Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika SARA pat4ygg

ShederVN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:  ShederVN

Nick osoby oskarżonej:  pat4ygg

Powód napisania skargi:  Skracanie poprzez pojechanie po trawie długiego dystansu, wypieranie sie od tego gdyż zapytałem dlaczego skraca

Dowody:  https://imgur.com/a/Uqmbg7R

8lDcagQ.png

vFg8A6p.png

Edytowane przez ShederVN

33 minuty temu, ShederVN napisał:

Twój nick: Tutaj podaj swój nick z serwera: ShederVN
Nick osoby oskarżonej: Tutaj podaj nick osoby, którą oskarżasz. pat4ygg
Powód napisania skargi: Tutaj podaj dokładny powód napisania skargi: Skracanie poprzez pojechanie po trawie długiego dystansu, wypieranie sie od tego gdyż zapytałem dlaczego skraca 
Dowody:  https://imgur.com/a/Uqmbg7R

vFg8A6p.png

Gracz nie poinformował mnie o skardze+ jak dla mnie to jest lag, i wiem jak jeżdżę.. Wystarczy popatrzeć na Bipla którego nie ma na 2 ss co świadczy o graczy który widział lagi... Jeździłem KRD wraz z migaczami i to nie moja wina że serwer ma lagi i takie coś widzi ktos inny bo ja również widzę pełno innych aut które stoją mi na drodze...  i odnośnie twojego „wypierania” wytłumaczyłem ci, że może miałeś laga bo serwer ma lagi co jest w logu poniżej 

Edytowane przez pat4ygg

[2020-04-29 20:36:57] [Output] : << ShederVN [206]: ss
[2020-04-29 20:37:02] [Output] : << ShederVN [206]: widzialem jak skracasz
[2020-04-29 20:37:03] [Output] : >> ShederVN [206]: ?
[2020-04-29 20:37:06] [Output] : >> ShederVN [206]: xd
[2020-04-29 20:37:10] [Output] : << ShederVN [206]: chcesz ss?
[2020-04-29 20:37:39] [Output] : >> ShederVN [206]: ja wiem jak jade i nortmalnie jade moze lagamiales
[2020-04-29 20:37:46] [Output] : << ShederVN [206]: za takie cos jest lota takze ...
[2020-04-29 20:37:59] [Output] : >> ShederVN [206]: xD ja jechalem normalnie
reconnect
[2020-04-29 20:43:11] [Output] : << ShederVN [206]: xx
[2020-04-29 20:43:15] [Output] : << ShederVN [206]: zobacz skarge

brak poinformowania o skardze :D jak dla mnie i brak szacunku

Edytowane przez pat4ygg

2 godziny temu, ShederVN napisał:

po prostu wina lezy po tw. stronie i próbujesz się wymigać. Taka prawda... 

Ja nic nie skracałem, popatrz że na twoich ss na radarze nie widać mojego lipa gdy jestem bliżej ciebie i to jest moment w którym mnie u ciebie teleportowało na prawdziwe miejsce w którym się znajdowałem, tym bardziej, ze napisałeś do mnie gdy jechałem w odwrotną całkiem stronę u mnie... i byłem za tunelem w stronę kuriera, jak dla mnie to jest próba wmówienia mi czegoś, przez lagi gdzie to nawet widać na radarze... wszyscy dobrze wiemy jak serwer zachowuje się między godzina 17-22 jak stoją auta po środku ulic kręcą się wokół własnej osi, teleportują i nie tylko.

Chciałbym również dodać, że wcześniej była podobna sytuacja gdzie ktoś zakrył radar bo zniknął tam blip tak samo jak w tym przypadku.

Edytowane przez pat4ygg

23 minuty temu, ShederVN napisał:

na ssie gdzie skracasz widać twój blip na trawie a jak jesteś obok mnie to moj znacznik zakrywa twoj i dlatego masz zludzenie, ze nie widać blipa :)

Dobrze wszyscy wiemy że nie zakrywa i każdy doświadczony gracz o tym wie, wystarczy ze weźmiesz kolegę i to sprawdzisz ;) polecam to zrobić, a nie wypisywać coś, co nie miało miejsca 

jak wyżej napisałem raz już była taka sytuacja i mam nadzieje, że @Masellko jest również na tyle doświadczonym graczem i również wie, że będąc przy kimś nie zakrywamy jego Blipa całego lecz tylko góra 3/4 blipa kwadratowego 

Edytowane przez pat4ygg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin