Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Damianuuu, oskarżony przez Bandit37.

.B.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, Damianuuu napisał:

Stał tak od auta taką odległość długości auta jakby i z początku nie wiedziałem że to jego pojazd. Godziny ss zaraz sprawdzę

Niestety nie jestem w stanie znaleźć godziny screena. Myśląc logicznie przecież gdyby chciał odzyskać pojazd lub cokolwiek to by nie stał z boku a na ss stoi nieruchomo nie jest też w ruchu.

14 godzin temu, Damianuuu napisał:

Ciekawe bardzo gdy przyjechałem byłeś przy swoim pojeździe i stałeś nieruchomo. Pewnie zaraz powiedz tym swoim kolegom, że byli świadkami ale to będzie prawdopodobnie nie prawda, a będziesz mieć przewagę liczebną więc na coś takiego nie licz.

Jak blokada została założona to dopiero podbiegłeś więc...

Przeczytaj to wszystko po kolei, i powiedz że mówisz prawdę. Oj, to niemożliwe? Ciągle zmieniasz wersję, kłamiesz.

NAPISZĘ RAZ JESZCZE, OBIEKTY NA ZDJĘCIACH SIĘ NIE PORUSZAJĄ. XD

Co do reszty, gubisz w zeznaniach, więc Ci rozrysowałem przy pomocy TWOJEGO SCREENA:

i4dCtwv.png

Wyżej zdjęcie bez blokady, a stoję tam. Tylko ja mam tego skina na całym serwerze, jest unikatowy.

Nadal nic nie powiedziałeś na temat nadużywania suszarki, rozjeżdżania ludzi na giełdzie i blokowania wyjazdu, kłamanie z wolnym miejscem parkingowym, wywyższanie się nad innymi graczami, okazywanie zerowej empatii do drugiego człowieka. Do tego dodaję nabijanie sobie postów, dodajesz nowe odpowiedzi zamiast edytować poprzednie. 

13 godzin temu, Masellko napisał:

@Damianuuu, czy kierowca znajdował się w obrębie auta? Mam tu na myśli, czy stał w pobliżu przed tym jak założyłeś blokadę? Najlepiej jak zaprezentujesz też godzinę wykonania screena.

Drogi @Masellko, godzinę przed twoją odpowiedzią, którą zacytowałem wyżej, oskarżony wstawił zdjęcie, na którym stoję obok auta. Dlaczego więc o to pytasz? 

Najlepiej napisać, że moje zachowanie jest niedopuszczalne, bo wkleiłem zdjęcie kasztanka jesienną porą w oficjalnej formie skargi. Jest tak bardzo oficjalna, że piszesz odpowiedź nie zapoznając się z poprzednimi.

Nawet nie będę komentował tego, że Damian nie potrafi (lub raczej nie chce) wstawić daty utworzenia screena.

To koniec moich wypowiedzi które nic nie zmieniają, oskarżony nie wyciąga żadnych wniosków, nie potrafi logicznie myśleć, zaprzecza samemu sobie a zarząd frakcji ma w głębokim poważaniu kto co napisał, jaki dowód przedstawił.

Jak nikt nie otworzy oczu, to pójdę z tą skargą krok dalej. Pozdrawiam!

Edytowane przez Bandit37
37

@Damianuuu, jeżeli był w pobliżu, to było go pierw upomnieć, żeby przeparkował pojazd (bo ewidentnie widać, że znajdował się obok pojazdu w chwili wykonania przez Ciebie screena), gdyby to zignorował, to wtedy zabrałbyś się za odholowanie. Więc ze swojej strony proponuję, żebyś zwrócił koszt wyjęcia pojazdu z parkingu policyjnego - natomiast Ciebie @Bandit37 proszę, żebyś zaczął używać parkingów. Gdy zwrócisz pieniądze wklej potwierdzenie poniżej. 

Edytowane przez Masellko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin