Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

/ Wymienie Banshit 2.2 z jakims ulomnym nitrem

krystek202
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Banszit
ID: 5418
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 36 k
Dodatki: 
atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1084), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (SZMATFIC), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, Instalacja LPG 50dm3, Instalacja NITRO (butla 2 strzaly), Szyby 20%, 2 klucze, Bak benzyny 90dm3.
Cena: Offy
Coś od siebie: Spoko banszi Infernusa robi z palcem yyy... no wazne ze robi na ezz to najwazniejsze vmax ok. 290 km/h z nitrem bez zarzutu autko ładnie sie prezentuje na tych lampionach pod chate w sram raz
SS’y: https://imgur.com/a/3tEpKtj

Coquette 2.2 FT bez Nitra - Baki 75/75, Przyciemniane Szyby 20%, lampy oraz licznik Carrot. Jestem w stanie Ci dopłacić 400k + dać tą Coquette +/- 870k.  Nie ukrywam, że chętnie wziąłbym je do swojej kolekcji :)

Edytowane przez Ciastkowy*

8 minut temu, Ciastkowy* napisał:

Coquette 2.2 FT bez Nitra - Baki 75/75, Przyciemniane Szyby 20%, lampy oraz licznik Carrot. Jestem w stanie Ci dopłacić 400k + dać tą Coquette +/- 870k.  Nie ukrywam, że chętnie wziąłbym je do swojej kolekcji :)

Miałem takie cos na nitrze i ledwo co za 910 k sprzedalem a bylo na unikatowych lampkach w dodatku, ciezko to sprzedac

1 minutę temu, Mariuszek2k20 napisał:

Miałem takie cos na nitrze i ledwo co za 910 k sprzedalem a bylo na unikatowych lampkach w dodatku, ciezko to sprzedac

No za 850 stoi bez FUP, szyb, i bak 35 :) No to bardzo tanio sprzedałeś bo widziałem osobę co to za 1.15 sprzedała, dopłacam Ci 450k max i biorę dla siebie. 

8 minut temu, Mariuszek2k20 napisał:

Oplaca oplaca autko warte swojej ceny, w dodatku id ma nie najwieksze tylko 5 k

Moja oferta ważna, napisz jak coś zaraz to się dogadamy. Nie sądzę żeby Ci ktoś więcej dał niż 1.25 - 1.3kk

Edytowane przez Ciastkowy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin