Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na darkmon i Kelly - Oskarżony przez Norsek.

norsek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @darkmon @Kelly
  Data i godzina zdarzenia: 21.5.2020 13:55
  Pełen opis sytuacji: Jechałem z bazy organizacji różowym banshee, skręciłem w stronę fallen tree bo miałem pojechać spotkać się z @skalo na giełdzie do 25k w sf. Gdy zauważyłem policję zacząłem hamować lecz nie udało mi się to. Zatrzymali mnie więc napisałem do skalo żeby tu przyjechał i tak zrobił. Kelly napisał mi że "Baza danych się zacina" po czym przyjechały 3 radiole policyjne i otoczyły mnie po czym mówią że mam wychodzić z samochodu. Po chwili zaaresztowali mnie oraz podają kwotę mandatu, odmówiłem ale po chwili zmieniłem zdanie chciałem przyjąć mandat ale Kelly odmówił. Jak wyjdę z więzienia sprawdzę za co samochód jest na parkingu policyjnym. Za spowodowanie kolizji za 1.5k? Nie wiem skąd bierzecie kwoty mandatów ale chyba z kosmosu. Proszę o ukaranie tych funkcjonariuszy. Oraz chciałbym się dowiedzieć jakie miałem wpisy, 2 razy uciekałem 2 razy siedziałem w więzieniu. 
  Dowód, który to potwierdza całe zajście: Logi oraz @skalo i inni którzy byli przy tym całym zajściu.

Edytowane przez Norsek

Witam, OfMa1nb.png darkmon się kłania.

Spoiler

,,Skarga, która zostanie napisana, musi zostać poparta dowodami, świadczącymi o winie funkcjonariusza, jeśli takowych nie będzie, zostanie odrzucona."

Jest to moja ostatnia wypowiedź do czasu przedstawienia rzeczowych dowodów. Pozdrawiam.

Edytowane przez darkmon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin