Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

I na mnie teraz naprawdę przyszedł czas.

OgarNe.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i żegnam was.Wspaniale mi się z wami grało ale teraz przyszedł i czas na mnie.
Chciałbym pozdrowić wszystkich graczy i administracje,powodzenia w dalszej grze.

Osoby które najbardziej zapamiętałem i najlepiej mi się z nimi grało:

Staff. - Dobry maper jesteś.

Kubusss - Narka fajny ziomku.

GiZO - Nie rób dalej  sam wiesz czego bo bana dostaniesz ;/.

KoZaK...xD - Dzięki za ucieczki przed SAPD.Był z cb bardzo fajny ziomeczek i jesteś nim dalej trzymaj się może jeszcze się spotkamy na polu:D.

hoopak - Dzięki za pomaganie za czasów ASAMD jak tam byłem i dzięki  za fixy dla kolegi ,dobry z cb suppek oby tak dalej.

Zbyk - Fajny masz server opłacaj go dalej życzę ci większych sukcesów.

XQward - Dzięki,że pomagałeś mi w różnych sprawach.

MR'pompon_69 - Fajny ziomeczku.

NeX - Fajny domek.

michaltrak - To kupuj tego infka.

KubaTGaming - Graj sobie dalej na serverze ziomeczku.mtascrwyw.png

Z pewnością było o wiele więcej os. ale teraz tylko tyle pamiętam.

Pozdrawiam i życzę dalszej gry.

H_W_P

mtascrxjx.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin