Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Całą swoją kolekcje - Sabre Sport 2.4 || Bullet 2.2 || Elegy 2.2 || Banshee 1.8 || @LOCK!

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym Wszystkich poinformować, że wszystkie pojazdy są wystawione poglądowo, więc ich sprzedaż mnie NIE interesuje. Po prostu wystawiam by sprawdzić ile mogę dostać za tego cacka, a są naprawdę cudowne pojazdy! Jeśli ktoś ma jakieś oferty to zapraszam śmiało do ich składania, a SS'y ukażą się do 24 godzin, pozdrawiam Ciastkowy*

Model: Sabre Sport (475)
ID: 12556
Pojemność silnika: 2.4 
Przebieg pojazdu: 11750km
Dodatki: atrapa nitro (1008), felgi (1075), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, Baki 35/50, klucz, Przyciemnianie szyb 20%.
Cena: Oferty
Coś od siebie: Ciekawe Sabre Sport 2.4, która posiada niedostępne lampy w komponentach, a z tego co się orientowałem to nie ma drugiej takiej na serwerze! Jest to pierwsza Sabre Sport 2.4 na serwerze! Lampy oraz licznik - Aqua!
SS’y: -

Model: Elegy (562)
ID: 19044
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 45800km
Dodatki: spoiler (1146), atrapa nitro (1010), felgi (1081), wydech (1037), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (LV R34), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, Baki 35/75, klucz, Przyciemnienie szyb 20%, NITRO.
Coś od siebie: Elegy 2.2 FT z Nitrem, które posiada niedostępne lampy w komponentach! Lampy oraz licznik - Aqua

Model: Banshee Coupe (429)
ID: 39998
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 10000km
Dodatki: felgi (1081), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna ( RAIDER), niestandardowe lampy (
███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB, LPG 75, klucz.
Cena: Oferty! 
Coś od siebie: Polecam, ładne Banshee na lampach niedostępnych w komponentach! Lampy oraz licznik - Bursztyny!
SS’y: -

Model: Bullet (541)
ID: 35216
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 15600km
Dodatki: stereo, felgi (1081), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (MURZYNEK), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, Baki 35/75, klucz.
Coś od siebie: Bardzo ładny Bullet 2.2 na rubinowych lampach, które są jedynymi z ładniejszych!

Edytowane przez Ciastkowy*

Teraz, Moskva. napisał:

Na oba cie stać? XD jezeli nie to nie podbijaj koledze

Sabra 1.5 po sel

W portfel mi nie zagladałeś ;)

Ciebie niby stać ? Jeżeli ledwo quadem 1.4 jeździsz ? 

5 minut temu, Moskva. napisał:

Na oba cie stać? XD jezeli nie to nie podbijaj koledze

Sabra 1.5 po sel

Możecie skończyć spam? Dziękuje, bo ta propozycja jest żałosna. 

Edytowane przez Ciastkowy*

9 minut temu, KropsoN napisał:

Chodziło mi o ofertę w gotówce, nie oddam Ci Sultana.

Wiem przecież, że w gotowce, a poza tym już nie chciałbym Sultana bo chyba wole na ICE/Lazury - Mogę Ci oddać tak jak mówiłem na serwerze, a jak nie pamiętasz to spójrz na forum.

10 godzin temu, Szymooneq napisał:

Banshee 777k :D

Słabo 

7 godzin temu, Nubax napisał:

Elegy 900k na początek 

Można ss 

j/w. Dodam dzisiaj SS’y.

5 godzin temu, PerPan69 napisał:

Bullet daje 1kk

Napisz priv, a może się dogadamy bo z tej całej kolekcji jest jedynie Bullet do sprzedania :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin