Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na yeezuu - oskarżony przez Szymooneq

Szymooneq
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: yeezuu
Data i godzina zdarzenia: 22.05.2020 r. 13:04:16
Pełen opis sytuacji: Oskarżony gracz odholował mój pojazd który był zaparkowany na mojej prywatnej posesji. Jedyne uprawnienia do poruszania się pojazdem miałem ja, gdyż nie przypisywałem go do swojej organizacji. Ostatni raz poruszałem się pojazdem 18 maja, wtedy po zakupie parkowałem nim na nowo kupionej bazie co widnieje na skrinie oraz w bazie pojazdów. Gdy udałem się dziś w nocy tj. 25 maja około godziny 3/4 zauważyłem że znajduje się on na parkingu policyjnym, powód: pojazd porzucony. Został on tam odholowany 22 maja a że pojazd rzadko użytkuje, zorientowałem się dopiero po 3 dniach. Żądam oddania pojazdu na swoją posesję gdyż nie zamierzam płacić 500 PLN mandatu za coś, czego nie zrobiłem.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/mEs29uC

Ja, SZYMOONEQ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Szymooneq

Pamiętam doskonalę to miejsce porzucenia owego pojazdu. Był zepsuty i praktycznie stał zaraz na trawniku obok. Niestety dowodu w postaci screena nie posiadam, jednak moim dowodem będzie support @HaaQu*, który pomógł mi wytepać twój pojazd na lawetę. Szczerze, odniosłem wrażenie, że pojazd był porzucony ze względu na jego położenie i stan, jaki na tamten czas posiadał. Niemniej jednak, jeśli był to mój błąd, to przepraszam. Wszelako chciałbym wysłuchać wersji supportera.

Potwierdzam, generalnie @yeezuu w porządku się zachował gdyż od razu zainteresował się sprawą i chciał wyjaśnić wszystko. Każdemu może się zdarzyć jakaś wpadka aczkolwiek tak jak wspomniał, wyjaśniliśmy wszystko więc nie pozostaje mi nic innego niż wycofać skargę.

Pozdrawiam. :D

@lock

Edytowane przez Szymooneq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin