Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kabula i Wybielacz1337

Sutekee
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego: @Sutekee
Nick oskarżonego: @Kubula, @wybielacz1337
Powód skargi: Ignorancja i "dziwne?" wykonywanie rp.
Opis zdarzenia: Godzina 1 w nocy, odstawiłem pojazd do przecho w sf. Poszedłem na spawn, bo zauważyłem dużą grupę ludzi. Podszedłem.
Na miejscu zauważyłem czarnego huntleya i 4 ubranych na czarno mężczyzn. Skopali oni jednego z osób tam przebywających. (Zaznaczę, że podczas trawania tej akcji na miejscu już od jakiegoś czasu było dwóch pracowników SAMD).
Ubrani na czarno mężczyźni skopali resztę obywateli w tym mnie. Jako, iż chciałem już zabawić się w to rp zastosowałem odpowiednią animację oraz wzywałem pomocy. Przchodzący obok mnie pracownicy SAMD nawet nie zwrócili na mnie uwagi pomimo licznych wiadomości tekstowych oraz /me.
Porobiłem kilka screenów z tego co działo się na bieżąco już po moim pobiciu. Uważam, że ci gracze powinni w pierwszej kolejności już po odjeździe zająć się stanem zdrowia poszkodowanych.
Jak widać również na załączonych obrazkach medycy zaczęli już udzielać wywiadu policji oraz przestawiać swój samochód itp. W czasie gdy ja wciąż leżałem i wzywałem pomocy.
Uważam, że jeśli to jest serwer RPG z elementami RP to wymaga się od członków frakcji odpowiednich działań, gdy widzą poszkodowanego. 
Data zdarzenia: 3 czerwca godzina 1:00
Dowód w postaci ss'ów lub logów: https://imgur.com/a/N6sfmKW

Byliśmy też w trakcie odgrywania RP  , ss to zbiór całego RP + Jeśli chcesz odgrywać RP ,przeczytaj na początku poradnik jak je wykonywać co się pisze na /do i co się pisze na /me . Jak widać na ss , gracza obok też pytaliśmy się jak się czuje (( Gracz przy białej mananie )) .

• Starszy Administrator

Cały czas RP było odgrywane, do każdej osoby która była kopana, podchodziliśmy i pytaliśmy jak się czuje i czy coś ją boli. Ja jako Pracownik SAMD nie widzę zastrzeżeń co do tej akcji RP. Ludzi którzy byli na miejscu lub uczestniczyli w RP najprawdopodobniej powiedzą to samo. My jako frakcja SAMD, pierwsze co to wezwaliśmy  frakcje SAPD żeby zajęli się napastnikami. Po krótkiej chwili, mieliśmy podejść do ciebie lecz ciebie już nie było, czyli tak naprawdę odegrałeś 0 RP wychodząc z serwera. Kolejnym zastrzeżeniem jeśli chodzi o twoje odgrywanie jest to że piszesz Pomocy używając komend /do oraz /me. Dziękuje i Pozdrawiam. 

Edytowane przez Kubula
delikatna pomyłka.

Jesteś w błędzie gdyż na serwerze w dokładnie tym samym miejscu leżałem i przyglądałem się aż do godziny 1:30, gdzie już było po skończonej akcji, a nikt do mnie nie podszedł i nikogo już na miejscu zdarzenia nie było. 

4 godziny temu, Kubula napisał:

Chciałbym jeszcze dopowiedzieć że na podanych screenach widać jak zajmuję się Kolegą z frakcji. Pozdrawiam 

Chciałem przybliżyć całą sytuację tymi screenami. 

Analizując zdjęcia widać, że do końca na wiesz jak odgrywać RP oraz do czego służą czaty /me oraz /do. Tłumacząc tutaj odrazu, w przypadku kiedy pisałęś "POMOCY!" oraz "MEDYK". Rzeczy te powinieneś pisać na normalnym say. Od strony chłopców nie widze problemu. No początkowych ss'ach widać, jak sprawcy całego zdarzenia, byli ciągle obok. We frakcji mamy takie hasło "Dobry ratownik, to bezpieczny ratownik!". Nie chcieli oni zapewne ryzykować swoim zdrowiem. Nie widzę tutaj zbytniej winy po stronie pracowników. W takim razie skarga zostaje Odrzucona.

0tsslK1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin