Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Bambo oskarżony przez Sheeker

Sheeker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

Twój nick: Sheeker

Nick osoby oskarżonej: Bambo*

Powód napisania skargi: Bezpodstawne holowanie pojazdów

Dowody: https://imgur.com/a/T7pEZBU (stinger)

Gracz waszej frakcji bezpodstawnie holuje auta co mogą potwierdzić np. @Aszak i @Filip_* ale zacznijmy od tego że dziś o 21:53 przyjechałem pod baze SARA ponieważ rozmawiałem z kolegami którzy tam pracują. Było zgromadzenie to chciałem obadać sytuacje. O godzinie 21:52 wysiadłem z pojazdu po czym od razu gracz Bambo poszedł do Stingera namierzając suszarką (stałem obok pojazdu). Myślałem że sprawdza właściciela etc. a po chwili nakłada on blokadę. SS zrobił SPECJALNIE tak żeby nie było mnie widać (co jest absurdarne). Piszę skargę ponieważ na serwerze był straszy "zamęt" i chce wyjaśnić tę sytuację. Dodam że obecnie przy aucie znajdywało się 2 WŁAŚCICIELI pojazdu (organizacja).

• Starszy Administrator

Ale stałem obok samochodu (2 kroki za tobą) więc nie miałeś prawa holować... zdjęcie zrobiłeś specjalnie żeby mnie nie było widać i odcholowałeś pojazd.

• Starszy Administrator
12 minut temu, Bambo* napisał:

Ja go nie odblokowałem tylko założyłem blokadę.

Założyłeś blokadę chociaż stałem obok pojazdu i kazałeś odcholować pracownikowi @Kujacy667

• Starszy Administrator
Teraz, Bambo* napisał:

Nie kazałem odcholowywać ss zrobiłem normalnie

W takim razie czego odholował jak byłem obok auta? proszę o możliwość wypowiedzi @Kujacy667

Witam, mam ss jak właściciela pojazdu nie było koło auta dołączam ss pojazdu https://imgur.com/upd8iWB

dodatkowo  spytałem się innych czy mam brać owe auto na pp i inni powiedzieli żebym brał. więc skarga dla mnie jest bezsensowna czekam na wypowiedź zarządu.

Edytowane przez Kujacy667

21:53:31 - to godzina screena od Bambo*
22:02:20 - to godzina screena od Kujacy667

Na żadnym z tych screenów nie ma właściciela, a pomiędzy wykonaniem ich jest różnica prawie dziesięciu minut. Właściciel czy ostatni kierujący nie zaopiekował się pojazdem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin