Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kilka pojazdów *HIT* (zobacz zdjęcia)

Gutek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Euros Sport
ID: 7219
Pojemność silnika: 2.4
Przebieg pojazdu: 500km
Dodatki: UP1/2/3 | Nitro (na podwójnej butli) | Przyciemniane szyby 60% | Felgi (ID 1077) 
Cena: Zobaczymy.
Coś od siebie: No taki fajny sleeper wyszedł, v-max bez nitra ~215 km/h, z nitrem nie był testowany bo od razu po zamontowaniu tune wyszedłem z serwera aż do tego momentu. Jest to 10 model tego pojazdu na serwerze i jedyny w konfiguracji 2.4. ;) 

Model: Stallion
ID: 243
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 3.200km
Dodatki: Podświetlany licznik | ███|
Coś od siebie: Ciekawy okaz, jest to 9 model tego pojazdu na serwerze, pojazd robiony typowo na "SA STYLE" czyli oznacza to mniej więcej tyle, że pojazd miał wyglądać jak typowe auto jeżdżące w fabule GTA SA po ulicach miast.  

Model: News Chopper
ID: 7572
Przebieg pojazdu: 14.000km
Dodatki: Podświetlany licznik |███| | LPG 75 | Dod. Kluczyk
Coś od siebie: Ciekawy helikopter, jeden z dwóch dostępnych dla graczy z czego ten jest pierwszy i jedyny na 4 cyfrowym ID. Z tego co wiem to jedyny pojazd latający na LPG ale to nie 100% potwierdzone info. (Jak coś to poprawta ni) 

Model: Beagle
ID: 46978
Przebieg pojazdu: 2.200km
Dodatki: Felgi (1025) | Dod. Kluczyk
Coś od siebie: No ciekawy pojazd latający, jedyny dostępny dla graczy na serwerze.

Model: Premier 
ID: 2416
Przebieg pojazdu: 12.600km
Dodatki: UP1
Coś od siebie: Kolejny typowy pojazd "SA STYLE" na ID poniżej 10k, nie mam do dodania nic więcej. 

Model: Clover
ID: 9199
Przebieg pojazdu: 244.000km
Dodatki: Brak.
Coś od siebie: No to chyba już normalne, że lubię "SA STYLE" i auta z ID -10k, pozdrawiam z rodzinką. 

Model: Stallion
ID: 9166
Przebieg pojazdu: 237.000km
Dodatki: Brak.
Coś od siebie: Tak jak wyżej...

Model: Manana
ID: 8476
Przebieg pojazdu: 249.000km
Dodatki: Brak
Coś od siebie: No nic się nie zmieniło od tych tam wyżej opisów... 

SS wszystkich pojazdów: https://imgur.com/a/gVi4Wc4

Na koniec dodam iż nie śpieszy mi się ze sprzedaniem owych pojazdów, jeżeli oferty mnie nie zadowolą po prostu pojazdów nie sprzedam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin