Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam/wymienię Blistę 2.2 PFT

Oskiiii3
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Blista compact (496)
ID: 15429
Pojemność silnika: 2.2

Przebieg pojazdu: 11,300 km
Dodatki: spoiler (1014), progi (1017), wlot -dach (1006), atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1080), wydech (1019), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, niestandardowe lampy (███) limonkowe, podświetlenie licznika (███) żółte, ogranicznik prędkości, radio CB, Instalacja LPG 50dm3, 2 dodatkowe klucze.
Cena: OFFY (interesuje mnie cena od 480k w górę)
Coś od siebie: Autko jest bardzo zwrotne i szybkie (vmax 205km/h). Naprawy bez karoserii i lamp to mniej więcej 1PLN = 1s. naprawiania. Bliście do FT brakuje tylko nitra, szyb, wykrywacza fotoradarów i wlotów na maskę. Baki także są do ulepszenia - benzyna 75, lpg 50. Oczywiście przed sprzedażą wymienię wszystkie opony na standardowe, zaleje do pełna :), a jeżeli to będzie kaprysem kupującego to nawet zmienię kolor :). Zapraszam do pisania offek!!! (jeżeli wasze oferty nie sprostają moim wymaganiom, pojazd zostaje u mnie!)
SS’y:  https://imgur.com/a/7RGbSWY
Możliwość wymiany: Bardzo chciałbym tą blistę wymienić na mananę 2.2 FT bez nitra lub cluba w takiej samej konfiguracji. Wymiana będzie dla mnie korzystniejszą opcją więc takie oferty będę brał bardziej pod uwagę niż pieniężne (no chyba że ktoś zaoferuje dużo piniądzów)

no i super, wiem że masz bull pupy, o to, że na takie auto cię nie stać, ale nie musisz zachowywać się jak dzieciak
I przestań mi spamić pod ogłoszeniem

Edytowane przez Oskiiii3

Po 1 nie zachowuje się jak dzieciak tylko zwracam ci uwagę że wystawiasz po zawyżonej cenie 

po 2 tym tekstem " że na takie auto cię nie stać," pokazujesz swoją dojrzałość XD pozatym moge sobie kupić takie 3 XD 

Edytowane przez F.Arsik.YY

to sobie kup, a to po jakiej cenie sprzedaje to jest moja sprawa, bo jest "wolny rynek" i zachowujesz się jak dzieciak spamiąc mi swoimi głupimi wstawkami pod moim ogłoszeniem, skończ proszę ;P

7 godzin temu, F.Arsik.YY napisał:

Po 1 nie zachowuje się jak dzieciak tylko zwracam ci uwagę że wystawiasz po zawyżonej cenie 

po 2 tym tekstem " że na takie auto cię nie stać," pokazujesz swoją dojrzałość XD pozatym moge sobie kupić takie 3 XD 

Ty i takie 3? Ledwo 1 xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin