Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Skipowsky - oskarżony przez PerkuleZ.

PerkuleZ.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Skipowsky - w akcji brali udział także inni funkcjonariusze, on wsadził mnie do więzienia - nie chcę więc kierować skargi w Twoją stronę, proszę głównie o wypowiedź osoby, która dowodziła akcją / zleciła wsadzenie mnie do więzienia, gdyż nie wiem kto to był.
    Data i godzina zdarzenia: 24.06.2020, po godzinie 16:30
    Pełen opis sytuacji: Przebywałem na strefie DM, gdzie strzelałem się z graczami. W pewnym momencie zjawiło się SAPD, które cały czas ignorowałem - nie oddałem ani jednego strzału w ich kierunku. Zostałem jednak postrzelony z tasera, oraz wsadzony do więzienia na 90 minut z powodem "ostrzał + zabójstwo". Ani jedno ani drugie jak już wspomniałem nie miało miejsca.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Posiadam plik z logami, który dowodzi, że nie zabiłem żadnego funkcjonariusza - jak wiadomo zabójstwa są odnotowywane w logach. Wyślę go do osoby, która będzie rozpatrywać skargę jeżeli będzie taka potrzeba. Tutaj jeszcze dowód, że zostałem wsadzony do więzienia: https://imgur.com/A1z2Hdm

Ja, PerkuleZ. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez PerkuleZ.

Nie jechał na moją prośbę. Twórca wątku wraz z kilkunastoma innymi osobami bronił pojazdu po pościgu, który znajdował się na strefie DM. Wiem, że został złapany i siedział w radiowozie. Po akcji już go nie widziałem więc prawdopodobnie był w więzieniu. Logi faktycznie potwierdzają to, że nikt z nas nie zginął z ręki oskarżyciela. Skipowsky nie pamięta na kogo prośbę go zawoził.

Mimo to oskarżyciel broniąc pojazdu oddawał w naszą strone strzały, został nawet kilka razy zabity. Nie wiem na kogo prośbę pojechał do więzienia, pytałem się kilku osób i nie pamiętają. Nie mam zamiaru teraz rzucać w kogoś błotem i zarzucać mu coś do czego nie mam pewności dlatego też winę biorę na siebie. Jeśli oskarżyciel odsiedział wyrok jestem w stanie zrekompensować mu czas, który spędził w więzieniu przez błąd jednego z nas (oczywiście mowa tu o 30 minutach). 

Edytowane przez deluXe

Z mojej strony sytuacja wyglądała następująco - nie wiedziałem o żadnym pościgu, nie miałem pojęcia też że ktokolwiek bronił jakiegoś pojazdu. Strzelałem więc najprawdopodobniej  do graczy, którzy faktycznie pojazdu bronili, jeśli taka sytuacja miała miejsce. Na DM był też gracz w tym samym skinie co ja, bodajże Szymrek7, który z tego co widziałem strzelał do Was. Wracając - zanim do kogokolwiek celowałem, upewniałem się, że nie jest to funkcjonariusz, z dość prostego powodu. Z tego co pamiętam, to faktycznie, raz członek SWAT "wszedł mi pod celownik", przez co można to było uznać to za ostrzał, choć nie miałem takiego zamiaru.

Zdaję sobie sprawę, że prowadzenie takich działań nie jest łatwe jak może się wydawać, więc skargę pisałem głównie w celu udowodnienia niewinności, a nie robienia problemów członkom frakcji. Jedyną rekompensatą jaką chciałem to zdjęcie kary więzienia, bo straciłem póltorej godziny, no ale z racji że już odsiedziałem to nie będę robił problemu - chciałem udowodnić że nie strzelałem do Was.

Ode mnie to wszystko.

Edytowane przez PerkuleZ.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin