Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie - FragusS

FragusS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

4Life MTA

Przychodzi taki moment, w którym decydujemy się aby zakończyć rozgrywkę na naszym ulubionym serwerze - taki moment nastał właśnie dziś dla mnie.  Dziękuje wszystkim za wspólnie spędzony czas na serwerze, za wzloty i upadki oraz wszystkie odpały. Powód mojego odejścia jest większości znany - ban na serwerze, utrata majątku, wizerunku jak i w sumie powoli resztek godności.  Mam nadzieję, że ktoś zapamięta mnie dobrze. 

rEzEjKb.png

Oczywiście na serwerze mnie już nie spotkacie. Pewnie większość z was się ucieszy z tego powodu ale pamiętajcie, że karma wraca.  Od czasu do czasu będę wpadać na forum, z wieloma osobami mam kontakt przez Discorda. Mam nadzieję, że ten kontakt utrzyma się jak najdłużej.  Wam życzę samych sukcesów oraz powodzeń, zawsze dążcie do celu i się nie poddawajcie. Nie ma rzeczy nie możliwych.  

''Nienawiść jest zemstą tchórzy na ludziach, wokół których czują się mali''

Ciao

Edytowane przez FragusS

• Administrator RCON

Cześć, w momencie, w którym współpracowaliśmy, uważałem Cię za dobrego człowieka. Dzięki za współpracę ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin