Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TheIndjana. - oskarżony przez NeQu!

NeQu!
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:TheIndjana.
    Data i godzina zdarzenia: 23:30  25.07.2020
    Pełen opis sytuacji: Podczas strzelania się na DM podbiegł mi pod celownik w chwili której strzelałem TheIndjana. i go zabiłem - Nie celowo.  VenomeQ mówił że na polecenie D@mian dostaje 90min. tłumaczenie ze to przez przypadek nic nie dało. TheIndjana uważa że to moja wina ze nie zobaczyłem go ze biegnie mi pod celownik.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Brak nagrania -- Wstawiam rozmowe na PV - https://pastebin.com/HnBWmYdZ

Ja, NeQu! zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję.

Edytowane przez NeQu!

Witam, Police Officer I TheIndjana.

Zapoznaj się z informacjami dotyczącymi skarg i uzupełnij wzór.

Przyjechałem na DM obok pizzerii, wszedłem na DM ponieważ była akcja.

Gdy wbiegłem na strefę, zostałem przez Ciebie zabity. Nie będę weryfikował czy było to przypadkiem czy nie. Po prostu mnie zabiłeś

W sytuacji gdy jest PD na DM, najlepiej DM opuścić, żeby nie było takich sytuacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin