Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Broszko - oskarżony przez Smouug9604

Gracusek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Broszko

Data i godzina zdarzenia: 29.07.2020 godz. 13:22

Pełen opis sytuacji: Sprawa prezentuje się następująco, w czerwcu zostałem wysłany do wiezienia, caly wyrok odsiadywałem w lipcu. Po odsiedzeniu wyroku dnia 29.07.2020 zostałem zatrzymany przez sapd, okazało się iż owy funkcjonariusz nie usunął mi wpisów aresztując mnie, przez co domagam się rekompensaty za zmarnowany czas który mógłbym poświęcić na zarabianie.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: [13.06.2020r] Ucieczka podczas zatrzymania przez SAPD // S2 Broszko

Do prawdy nie mogę sprawdzić swoich logów z odsiadywania bo było gdzieś to w połowie lipca, przez co sie przedawniły, ale jakiś administrator bądź rcon może to sprawdzić.

Ja, Smouug9604 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

//Wklejam za gracza gdyż ma bana na forum.

Witam, z tej strony Detective I Broszko z San Andreas Police Department. Przedstawię teraz całą sytuację od początku. Podczas patrolu jeden z moich kolegów( chyba był to FalloweK) zgłosił zatrzymanie pojazdu więc postanowiłem podjechać i zmienić kanał na mumble. FalloweK powiedział mi, że posiada 2 wpisy, który jeden się nie zgadzał z datą( był to wpis z wyprzedzeniem 1 miesiąca chyba był to 8 miesiąc tego roku). Postanowiłem zawołać na kanał @QumiK^,^ oraz żeby przyjechał na miejsce. Po uzgodnieniach Qumik powiedział, że tamten wpis od officera, którego już nie ma jest nieważny. Zapytałem się gracza, żeby dał dowód, że odsiedział tą karę ale oczywiście gracz nie dał mi takiego dowodu, a jeden wpis który ja dałem był ważny. Został on przewieziony do więzienia przez( chyba Fallow'ka) z posiadaniem 1 wpisu.

Witam, z tej strony Police Officer I FalloweK.

Z mojej strony wyglądało to tak, że zatrzymałem ową osobę, po otworzeniu Mobile Data Terminal okazało się, że ma 2 wpisy, jeden wpis był od broszko a drugi okazało się że jest zły. Gracz zgodnie z tym, że miał wpis i odmówił przyjęcia mandatu, trafił do więzienia. Z tego co pamiętam osoba ta miała problem o to, że ma wpisy a była już za nie w więzieniu. Czyli tak naprawdę zawiniła osoba która go kiedyś wsadziła do więzienia i nie usunęła wpisów. Gracz nie podał dowodów także wsadziłem go do więzienia. < Broszko dokładniej opisał sytuacje, ja jej nie pamiętam jakoś bardzo dobrze. >

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin