Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News- Wywiad z Supportem Minotaur*

pawelik001
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

vwPE3Le.png
Witam wszystkich czytelników bardzo serdecznie, z tej strony Młodszy Reporter @pawelik001, a dzisiaj przedstawię wam wywiad, który przeprowadziłem z Supportem, pielęgniarzem oraz vleaderem organizacji Infinity, @Minotaur*! Zachęcam ciepło do przeczytania!
0rv2c1J.png

pawelik: Witam, z tej strony Młodszy Reporter pawelik001 z 4Life News.
Minotaur*: Witam.

p: Czy jest możliwość, abyś udzielił mi wywiadu?
M: Tak.

p: Tak więc na początku, przedstaw się nam.
M: Mam na imię Marek. We wrześniu skończę 19 lat. Mieszkam we Wrocławiu. Po wakacjach będę uczęszczał do 3 klasy Technikum Ekonomicznego w moim mieście. Najbardziej interesuję się muzyką. Piszę nawet własne teksty piosenek. Poza tym interesuję się jeszcze piłką nożną, urbexem, streetwearem i grami komputerowymi.

p: A w jakie gry dokładnie grasz poza MTA?
M: Poza MTA gram również m.in. w GTA Online, Rainbow Six Siege, NFS Payback, League of Legends czy też Valorant.

p: Dobrze, czy na platformie MTA grasz na innych serwerach?
M: Tak, zdarza się grać na różnych innych serwerach RPG oraz serwerach RP.

p: Przejdźmy może na coś, co będzie czytelników interesowało, czyli na 4Life. Jak to się stało, że dostałeś się na posadę Supporta?
M: Hmm. Nie wiem jak na to pytanie odpowiedzieć. Po prostu od dłuższego czasu starałem się dostać na tę rangę. Starałem się pomagać graczom w najróżniejszych kwestiach. Bardzo lubiłem i nadal lubię pomagać nowym graczom i zapoznawać ich z tym, co na serwerze się dzieje, gdzie co jest, jak zacząć. Pisałem podania praktycznie co rekrutację. Dostałem się chyba dopiero za dziesiątym podaniem, które napisałem miesiąc temu.

p: Jak widać, wytrwałość popłaca, gratuluję! Jak wygląda twoja obecna praca pomocnika, jakie są twoje główne zadania?
M: Do moich głównych zadań należą m.in. sprawdzanie nadesłanych przez graczy reportów, wszelaka pomoc graczom oraz karanie ich, jeśli sytuacja tego wymaga.

p: Czy taka praca sprawia ci trudności?
M: Pewne trudności oczywiście się zdarzają, aczkolwiek jeśli są jakieś, to staram się albo sam wykombinować rozwiązanie problemu, albo pytam się o nie kogoś, kto ma większe doświadczenie.

p: Skąd się wziął twój nick?
M: Mój nick nie ma jakiejś skomplikowanej etymologii. Po prostu interesuje się mitologią grecką i bardzo lubiłem mit, w którym występował Minotaur. Początkowo samego Minotaura używałem jako awatarów na wszelkich serwisach typu Steam, Uplay, Origin itp. Aczkolwiek teraz jakoś od tego odszedłem.

p: W jakiej jesteś frakcji obecnie?
M: Obecnie jestem we frakcji SAMD na randze Pielęgniarz. Jestem w tej frakcji już drugi raz. Dostałem się w rekrutacji, która niedawno była. Bardzo mile wspominałem czas w tej frakcji, dlatego też postanowiłem wrócić.

p: W jakich jeszcze frakcjach byłeś poza SAMD?
M: Poza SAMD byłem jeszcze w SAFD oraz SAPD.

p: Jaki jest twój majątek serwerowy?
M: Mój majątek serwerowy składa się w głównej mierze z Banshee 2.0 i Elegy 2.2 FT bez przyciemniania szyb oraz około 70k w banku. To wszystko warte łącznie jest ok. 1,75kk.

p: Jakie były twoje początki na serwerze? Kiedy zacząłeś grać?
M: Grać tak naprawdę zacząłem pod koniec lutego 2019 roku. O początkach nie ma co wspominać. Typowe początki każdego gracza, poza tym, że dostałem się do frakcji miesiąc po rozpoczęciu rozgrywki.

p: W jakiej jesteś obecnie organizacji?
M: Obecnie jestem w organizacji Infinity. Jestem w zarządzie tej organizacji na stanowisku vleadera.

p: Czy jesteś w jakimś biznesie? Jeżeli nie, to czy masz w planach dołączyć do jakiegoś w najbliższym czasie?
M: Obecnie nie jestem w żadnym biznesie i raczej nie mam zamiaru. Na razie poza jednym biznesem nie ma żadnego biznesu, który byłby dla mnie na tyle interesujący, by do niego dołączyć. Kiedyś chciałem dołączyć do 4Fight, ale po napisaniu jednego podania i niedostaniu się stwierdziłem, że tak w sumie to nie chce być w żadnym biznesie. Rzecz jasna nie było to związane z tym, że się nie dostałem do 4Fight. Po prostu stwierdziłem, że jakoś nie mam na to czasu ani chęci.

p: Rozumiem. Ile czasu dziennie poświęcasz na grę, a ile czasu na obowiązki Supporta?
M: Praktycznie cały czas, który spędzam na serwerze, poświęcam raczej na obowiązki Supporta, aczkolwiek co jakieś kilka dni wchodzę na służbę posiedzieć jakieś 2 godziny. Na obowiązki poświęcam zazwyczaj 4-5 h.

p: To nie aż tak dużo jakby mogło się wydawać. Na początku wywiadu napisałeś, że interesujesz się muzyką, jakiego gatunku i jakich wykonawców najczęściej słuchasz?
M: Głównie słucham rapu. Słucham rapu z różnych stron świata. Głównie jest to amerykański (USA, Kanada) i polski, aczkolwiek słucham jeszcze czasami angielskiego, włoskiego, niemieckiego, rosyjskiego czy francuskiego. Zdarzyło się nawet słuchać gościa z Australii, który rapuje po angielsku czy też chińskiego, chociaż nic z niego nie rozumiałem. Nie ograniczam się tylko do oldschool'u, newschool'u czy trapu. Słucham tak naprawdę tego, co mi się spodoba. Z podgatunków najbardziej lubię horror core i trap metal. Z zagranicznych artystów słucham m.in. 2Pac'a, 50 Cent'a, 21 Savage, Killy, Cameron Azi, A$ap Ferg, A$ap Mob, A$ap Rocky, Chamilionaire, Chief Keef, Ski Mask The Slump God, DaBaby, Denzel Curry, Drake, Future, Eminem, Juice WRLD, Wu Tang Clan, Eazy E, Nas, N.W.A., Ice Cube, Travis Scott, Scarlxrd, PRXJEK, Slen, Kendrick Lamar, Ghostemane, Killstation, Lil Loaded, Lil Mosey, Trippie Redd, Lil Uzi Vert, Lil Peep, XXXTentacion i wiele innych. Z polskich artystów i zespołów lubię słuchać np. Szpaka, Abradaba, Bedoesa, Białasa, Borixona, B.R.O, Chadę, Deysa, ReTo, FonTama, Gedza, Jana-rapowanie, Guziora, Jody, Kabe, Kaliego, Kalibra 44, Paktofoniki, Pezeta, Kękę, Kuban, Kartky, Kukon, Sarius, Tede i wielu innych.

p: Wow, troszkę tego dużo! Jakie masz jeszcze cele i plany na serwerze?
M: Chciałbym jeszcze kiedyś być liderem organizacji oraz być może dostać się do zarządu jakiejś frakcji, ale na razie raczej bym tego nie chciał. Poza tym planuję jeszcze zrobić Stinger 2.2 FT.

p: Co powinno zostać twoim zdaniem ulepszone lub zmienione na serwerze? Może masz pomysły na nowe aktualizacje?
M: Jak dla mnie powinno się dodać jakąś nową pracę, wielu graczy jest znudzonych tymi standardowymi pracami i taka odmiana byłaby fajna. Dodałbym również możliwość pakowania CJ'a albo chociaż wybrania sylwetki, jaką ma mieć nasz CJ. Poza tym zmieniłbym wygląd panelu tunera, organizacji i panelu 112, ten wygląd jest przestarzały, przydałoby się go odświeżyć. Dodałbym jeszcze komunikat "Czy na pewno chcesz zamontować/zdemontować część o id xxxxxx" dla tunerów, każdy z nas jest człowiekiem, każdy może się pomylić. Ten komunikat zapobiegałby takim pomyłką i oddawaniu z własnych pieniędzy. Poza tym raczej nie mam innych pomysłów na ten moment.

p: Wspomniałeś, że pracujesz jako pielęgniarz. Jakie obowiązki się wiążą z tą posadą?
M: Nie ma jakichś dużych obowiązków. Jestem po prostu w akademii, uczę się materiałów, jeżdżę na akcje RP z pełnoprawnymi i patrzę, jak je wykonują, oraz pomagam, jeśli trzeba.

p: Dziękuję Ci za poświęcony czas. Kogo chciałbyś pozdrowić?
M: Chciałbym pozdrowić całą frakcję SAMD, całą administrację, organizację Infinity i każdego, kto czyta ten wywiad.

p: Dołączam się do pozdrowień! Dziękuję za przeczytanie, życzę miłego dnia! :)

0rv2c1J.png
J6ATstM.png
0rv2c1J.png

rsikrmy.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin