Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

smlytkk* - skarga na Skipowsky

smlytkk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Skipowsky

Data i godzina zdarzenia: 19:15 02.08.20

Pełen opis sytuacji: Gdy wariacikowałem sobie na motorku w strefie DM z moim kolegą reszta ziomeczków puściła cynk ze jest SAPD na DM, więc długo sie nie zastanawiając ruszyłem w ich strone. Zacząłem do nich strzelać ecz nikogo nie zabiłem, fukcjonariusz jednak twierdzi inaczej. Nikogo nie zabiłem i nie mam zamiaru siedzieć 30 minut więcej.

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/205zrV7 to iz nikogo nie zabiłem z SAPD mozna potwierdzić sprawdzając logi

Ja, smlytkk* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez smlytkk*

Witam Police Officer III Skipowsky

Podczas akcji na DM złapaliśmy cię zostałeś zatrzymany z powodu ostrzału w naszą stronę (możliwe),Nie wiem na 100%  Zostałeś wsadzony do mojego pojazdu i po akcji DM wsiadłem do niego i odwiozłem was do więzienia pytałem się 2x na kanale taktycznym za co macie dostać osadzeni w więzieniu i otrzymałem info że zabójstwo.Co od razu wiąże się z 90min odsiadką.Tyle ode mnie czekam na wypowiedź zarządu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin