Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Manana Cabrio 1.6

Piopson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.08.2020 o 13:50, Piopson napisał:

W sumie to nie ma dachu lecz ma silnik 1.6. Negocjacja jest, ale nie taka że ty mi zaczynasz od 4k gdzie manana cabrio 1.4 kosztuje 5k XDDDD Do kupna cię nie zmuszam :)

oj piopson tera mozesz sb kupic 1.6 np u cygana za 5.5k lub na gieldzie za 4k i zmienic u XQ wariant za 5k. Wiem, ze jeszcze jakis czas temu nie zmieniali zwykłych szarych czystych 1.6 ale tera już to robią, nie tylko w doinwestowanych wersjach. 

1 godzinę temu, Razlov napisał:

oj piopson tera mozesz sb kupic 1.6 np u cygana za 5.5k lub na gieldzie za 4k i zmienic u XQ wariant za 5k. Wiem, ze jeszcze jakis czas temu nie zmieniali zwykłych szarych czystych 1.6 ale tera już to robią, nie tylko w doinwestowanych wersjach. 

Moim zdaniem opcja zmiany wariantu powinna zostać dla samochodów doinwestowanych itp. Ale takie życie :/

Teraz, Piopson napisał:

Moim zdaniem opcja zmiany wariantu powinna zostać dla samochodów doinwestowanych itp. Ale takie życie :/

ja sadze tak samo 1.6 hb robilem do ft a  tera byle 1.6 na lampach pewnie zrobia hatchbak no ale cóż życie :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin