Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika - Dudziak oskarżony przez zwariowana.roksana2006

PanDaroslaw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: zwariowana.roksana2006
Nick osoby oskarżonej: @Dudziak
Powód napisania skargi:

§1. Pracownik podczas pełnienia służby, jak i poza nią, zobowiązany jest do godnego reprezentowania frakcji.

§16. Pracownikowi zabrania się odholowania pojazdu, który nie łamie zasad serwerowych, nawet pomimo wezwania.

§13. Pracownikowi zabrania się korzystania z większej ilości blokad na koło niż dwie.
§13.1. Pracownikowi zabrania się nakładania blokady na pojazd, który stoi prawidłowo zaparkowany na parkingu (dotyczy również giełdy), lecz zasady zawarte w taryfikatorze zezwalają na odholowanie go. Nie dotyczy pojazdów nieopłaconych na parkingu płatnym.

Witam, dziś tzn. 24.08.2020, o godzinie mniej więcej 12;00 przy giełdzie dla grubych ryb, Adept Dudziak wykazał się swoimi umiejętnościami a raczej ich brakiem oraz nieznajomością regulaminu frakcji San Andreas Road Assistance. Zacznijmy od początku, przyjechałem na giełdę w mieście Las Venturas aby obejrzeć jakie piękne furmanki tam stoją, lecz Dudziak swoim pokazem jak w cyrku, nie umożliwił mi tego. Na początku założył blokadę na koło w pojeździe @skinnypablo (https://imgur.com/a/hzkgB6B - tutaj oto dowód, że @skinnypablo ciągle znajdował się w pobliżu swojego Turismo, lecz Dudziak miał to gdzieś) gdy ten stał obok niego i już praktycznie w nim był. Wraz z @Wonder,@skinnyjazquez,@Filip_* oraz @skinnypablo zaczęliśmy strajkować odnośnie jego zachowania, lecz to nie wszystko, nieporadny Dudziak dopiero zaczął swój cyrkowy pokaz. Podczas strajku gdy już trwał stwierdziłem, że podjadę bliżej, bo stałem w bezpiecznej odległości gdyż wiedziałem co również może się stać z moim pojazdem marki Buffalo. Więc podjechałem aby przywitać się z @skinnypablo, wysiadłem z pojazdu i chciałem zbić z nim piątkę, cała ta czynność zajęła mi niecałe 3sekundy, podczas powrotu do mojego pojazdu co zauważyłem? Mhm, dobrze myślicie, Dudziak w ułamku sekundy założył mi blokadę na koło (https://imgur.com/a/ZigpjtT - byłem na odległości trzech metrów od pojazdu a Dudziak założył i tak.) Myślicie, że to wszystko? O nie nie nie... podczas dalszego strajku Dudziak leciał dalej z blokadami, następną ofiarą tego niepoważnego człowieka był @Filip_* ( https://imgur.com/a/Qnodw1W - przypomnę, że Filip_* ciągle był w swoim pojeździe ale i tak pojawił się u niego taki prezent na lewej przedniej oponie.) To nie wszystko.. po chwili do cyrku Dudziaka przyjechał gracz progenxd ( https://imgur.com/a/P5532pA ) który na początku nie był zamieszany w całe zajście, lecz Dudziak od razu zaczął się mu wygrażać, że założy mu blokadę na koło i prawię się to stało ale progenxd był na tyle szybki, że zdążył odjechać zanim założył mu tę blokadę jak Filipowi. Przez prawię cała akcję był z nami support beezy. który również jak i my mówił mu, że po prostu robi źle, że nie może zakładać więcej niż 2 blokady na koło i tak dalej, lecz Dudziak totalnie to zlewał. Pod koniec akcji podjechał również gracz matii. któremu też się ( https://imgur.com/a/sSUhlXA ) oberwało, bo chwila i od razu przyleciał Dudziak i zaczął się odgrażać blokadą na koło (przypominam, że już trzy miał założone (XD)) ale i tak ją założył. Po całej akcji, gdy już nasze wszystkie pojazdy zostały zabrane przez tego kabareciarza wróciliśmy znów na giełdę, skinnypablo wysiadł z swojego Turismo ponownie a co zrobił Dudziak? No ciężko się jest nie domyślić po prostu zobaczcie to ( https://imgur.com/a/j61rN6C ) oczywiście zaparkowałem obok kolegi a co zrobił Dudziak? Od razu leciał do mnie z blokadą i gdybym szybko nie odjechał również znów bym ją posiadał... tragiczne zachowanie. Podsumowując wnoszę o ukaranie tego kabareciarza aka Adepta Dudziaka. Adept podczas całej akcji złamał parę paragrafów regulaminu San Andreas Road Assistance, nie reprezentował godnie frakcji, tylko ją totalnie ośmieszył swoim zachowaniem, złamał paragraf dotyczący blokad na koło oraz paragraf dotyczący prawidłowego zaparkowania pojazdu. W regulaminie jest wyraźnie napisane ( §1. Pracownik rozliczany jest z każdego nagięcia regulaminu. ) i mam nadzieję, że zostanie rozliczony z każdego paragrafu powyżej i również liczę na to, że zostanie ukarany czymś z tych kar:

● zawieszenie;

● degradacja;

● zwolnienie dyscyplinarne. // A nie tylko upomnieniem które byłoby żałosne w tym przypadku. - https://imgur.com/a/luvgtUD niezła paraolimpiada Dudziak. Tu też śmieszna akcja - Dudziak niepoprawnie zaparkował pojazd ( https://imgur.com/a/oVGsUpZ ) ;ooo

Dowody: Wszystko jest podane wyżej. // Na koniec chciałbym dodać, że liczę na pokrycie kosztów wyjęcia pojazdów z parkingu policyjnego mojego jak i innych osób którym się oberwało podczas dzisiejszego spektaktlu Dudziaka. // Wklejam skargę za @zwariowana.roksana2006 ponieważ ma blokadę na forum z niewyjaśnionych przyczyn.

Zacznijmy od tego iż nie życzę sobie, abyś tak się do mnie zwracał, tym samym proszę o ukaranie za brak kultury w skardze.

Teraz przejdźmy do sprawy, pojazdy stały obok siebie, więc miałem prawo założyć blokady tak jak jest napisane w punkcie 13.2.

"§13.2. Pracownikowi zezwala się na korzystanie z większej ilości blokad na koło niż dwie w przypadku, gdy kilka pojazdów łamiących regulamin stoją nieopodal siebie."

W zajściu był obecny Support @beezy., który rozmawiał ze mną na mumble, potwierdzi co "odwalaliście" oraz jak utrudnialiście. Sam wytepał 2 samochody, które non-stop utrudniały. Proszę o jego wypowiedź.

Reszta zawarta w SS jak i ich opisach, więc nie widzę sensu opisywać sytuacji, jeżeli wszystko jest widoczne oraz opisane pod SS.

SS > Klik!

// Czekam na wypowiedź Zarządu, do tego czasu nie wypowiadam się więcej.

**EDIT: Screeny się porozrzucały, więc je ponumerowałem.

Edytowane przez Dudziak
**EDIT

10 minut temu, Dudziak napisał:

tym samym proszę o ukaranie za brak kultury w skardze.

To nie jest koncert życzeń, po drugie ani razu cie nie obraziłem lecz tylko stwierdziłem fakty.

Co do twoich screenów, mojego pojazdu nie możesz sobie tak o zablokować blokadą, tym bardziej gdy stoję obok niego ( widzisz to na screenie który sam udostępniłeś XD) i już do niego wracam, sam napisałeś abym odjechał więc już wracałem, dałeś mi sekundę na odjazd i założyłeś w trybie natychmiastowym blokadę - śmieszne.

Co do blokowania jak Ci miałem odjechać samochodem które miało blokadę ? =DDDD A co do ludzi to po prostu chcieli z tobą coś wyjaśnić a to, że nie masz psychy się odezwać niczym innym niż ,,odjedź" jak i nie masz jak zargumentować swoich czynów podczas pokazu to już nie mój problem. Ktoś Ci zadawał pytanie a ty stroiłeś z siebie głupa - godne reprezentowanie frakcji c: Wracając i tak nie możesz montować więcej niż dwóch blokad na koło ;) jeszcze powiedz, że to moja wina =DD

Tak samo co do pobytu obok pojazdu no to chyba sam widzisz ;D:D:D

A jeszcze na koniec no twój pierwszy screen no to widzisz, skinnypablo był obok pojazdu pobiegł w moją stronę i od razu wrócił gdzie widać to na moim screenie a ty od razu jako spocony adept już rachu ciachu założyłeś blokadę aby tylko mu ten pojazd zabrać - również śmieszne

//wklejam ponownie za gracza @zwariowana.roksana2006

Byłem przy całej sytuacji, gracze bardzo utrudniali prace pracownikowi, nie mógł on odholować pojazdów, ponieważ gracze albo prowokowali pracownika albo blokowali pojazdy do odholowania swoimi pojazdami. Nie dało się z nimi w ogóle dogadać. Pomogłem pracownikowi, ponieważ wykonywał on tylko swoją pracę, a gracze robili mu pod górkę.

@zwariowana.roksana2006 Jak mam wykonywać swoją pracę, jeżeli non-stop za mną jeździsz ? Blokujesz oraz nie dajesz normalnie pracować... Nie chodzi mi teraz tylko o tamtą sytuację, bo aktualnie jest tak samo.

8 minut temu, Dudziak napisał:

@zwariowana.roksana2006 Jak mam wykonywać swoją pracę, jeżeli non-stop za mną jeździsz ? Blokujesz oraz nie dajesz normalnie pracować... Nie chodzi mi teraz tylko o tamtą sytuację, bo aktualnie jest tak samo.

Miałeś się już nie wypowiadać, teraz zobaczyłem, że znowu z niewyjaśnionych przyczyn ( https://imgur.com/a/iu4udMh ) po drugie tak, stanąłem i się zawróciłem, bo znów złamałeś regulamin dotyczący przewozu osób na frakcyjnym pojeździe a dokładnie gracza BucioR - kolegę ;) skończ wypowiadać się, bo tylko się pogrążasz. A co do tego utrudniania to jakoś twój kolega z frakcji nie miał z tym problemu po prostu podjechał zabrał pojazd i tyle, tylko i wyłącznie to jest twoja wina, bo jesteś nieporadny. 

No i właśnie, też kłamać tak? w skardze na siebie? trochę niepoważne

,,Blokady założone są poprawnie." tak samo jak u nas =DDD ? skończ.

,,Co do przewozu nie przewoziłem, poprosiłem o zejście, a Gracz zszedł, więc ?" jakoś nic mi na czacie takiego nie wyskoczyło abyś go prosił może podeślesz loga z dokładną godziną =DDD ? - stałem dość blisko

// wklejam ponownie

Edytowane przez PanDaroslaw

3 minuty temu, PanDaroslaw napisał:

Miałeś się już nie wypowiadać, teraz zobaczyłem, że znowu z niewyjaśnionych przyczyn ( https://imgur.com/a/iu4udMh ) po drugie tak, stanąłem i się zawróciłem, bo znów złamałeś regulamin dotyczący przewozu osób na frakcyjnym pojeździe a dokładnie gracza BucioR - kolegę ;) skończ wypowiadać się, bo tylko się pogrążasz. A co do tego utrudniania to jakoś twój kolega z frakcji nie miał z tym problemu po prostu podjechał zabrał pojazd i tyle, tylko i wyłącznie to jest twoja wina, bo jesteś nieporadny. 

Blokady założone są poprawnie. Szukasz dziury w całym.

Co do przewozu nie przewoziłem, poprosiłem o zejście, a Gracz zszedł, więc ? Wszedł, gdy byłem na forum czytać bezpodstawne oskarżenia.

// Reszta wyjaśnień dla Zarządu jeżeli poproszą.

Edytowane przez Dudziak

Od parkowania jest parking, a nie chodnik oraz inne niestosowne miejsca. Zamiast zaparkować normalnie i udać się spokojnie na giełdę to zostawiacie auta, gdzie popadnie, a później wielkie zdziwienie, że ktoś blokadę zakłada i holuje Wam auto. Po załączonych screenach myślę, że jasno widać, że kierowcy nie było w pojeździe oraz nie znajdował się przy samym pojeździe, tylko zajmował się sprawami na giełdzie - w przypadku dużej ilości blokad to jak najbardziej działa na to odpowiedni pkt. z regulaminu. Myślę, że samo zachowanie przedstawione na screenach oraz potwierdzone przez Supporta obecnego na miejscu nie powinno mieć miejsca, a sama skarga nie jest poważna i zawiera wiele kolokwializmów oraz niezbyt przyjemnych sformułowań, które oczywiście też nie powinny mieć miejsca.

Edytowane przez Masellko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin