Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Jedyny taki dostępny pojazd dla graczy - ID 3 cyfrowe, jedne z najładniejszych lamp, elektryczny silnik - jedyny taki pojazd! Wejdź i zobacz! ^_^

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Clover Electric
ID: 591 
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: ~ 21.000 KM
Dodatki: atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1079), wydech (1018), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, Przyciemnienie szyb 20%
Cena: Oferty - sensowne, ponieważ na jakieś żałosne nie mam zamiaru odpowiadać, a jak już oferujesz jakąś żałosną propozycje, to przemyśl czy Ty byś chciał dostawać takie żałosne propozycje, a tym bardziej sprzedawać. 
Coś od siebie: Jest to drugi Clover na serwerze, z czego pierwszy dostępny, ponieważ pierwszy nie był od dawna w użyciu, więc jego właściciel nie gra. Jest to również jedyny Clover elektryczny na serwerze, co oznacza, że jeździmy za ,,friko”. Pojazd posiada zamontowane lampy, które nie są dostępne w komponentach - Royal Blue ( królewski niebieski ) większość osób nazywa te lampy jednymi z najładniejszych na serwerze. Pojazd zostaje wystawiony bardziej poglądowo w celu sprawdzenia ofert jakie mogę za niego uzyskać - moja przygoda na serwerze się zakończyła, więc fajnie byłoby wiedzieć ile jest on wart. 
SS’y: Nie mam jak dodać, ponieważ nie gram już na serwerze, więc temat do póki widnieje, to można składać propozycje.

17 minut temu, Ciastkowy* napisał:

Pisałem żeby nie składać żałosnych ofert - gdybys Ty miał takiego Clovera, to sprzedałbyś go za te 300k? No właśnie, więc sam sobie odpowiedz.

Nikt ci sprzedawać nie karze, ja gdybym miał takiego clovera to bym postawił sobie pod domkiem i traktował jako donice bo do niczego innego się nie nadaje. 

3 godziny temu, wetr0x. napisał:

Nikt ci sprzedawać nie karze, ja gdybym miał takiego clovera to bym postawił sobie pod domkiem i traktował jako donice bo do niczego innego się nie nadaje. 

Interesujące.

Edytowane przez Ciastkowy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin