Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na OwOc - oskarżony przez StaryG

StaryG
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: OwOc
    Data i godzina zdarzenia: 28.09.2020 ok. 21:45
    Pełen opis sytuacji: Funkcjonariusz wymusił pierwszeństwo, przez przejazd na czerwonym świetle, przez co mnie staranował. Jak stwierdził "tu się nie patrzy na światła"
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: myślę, że te logi wystarczą:

StaryG [3]: OwOc

StaryG [3]: mam na ciebie skargę złożyć?

OwOc [97]: za co

OwOc [97]: ze mnie staranowales

OwOc [97]: i wyjechales

StaryG [3]: że na czerwonym świetle wjeżdżasz

StaryG [3]: :D

StaryG [3]: ja miałem zielone

OwOc [97]: tu sie na swiatla nie patrzy

Witam. Police Officer III+I OwOc . 

W tej sytuacji, według panujących zasad na serwerze zostałem pokrzywdzony ja. Wymusiłeś pierwszeństwo kiedy to ja poruszałem się droga z pierwszeństwem (autostrada). Tak jak wspomniałeś mi na pm nie jest to niestety serwer RP jak to poprawiałeś mnie w prywatnej wiadomości na serwerze. Widzę że jesteś świeżym graczem więc polecalbym Ci najpierw zapoznać się z wszechobecnie panującymi zasadami na serwerze, oraz wszelakimi regulaminami. Jeżeli nie będziesz czegoś wiedział moje pw stoi otworem i Ci chętnie pomogę. Natomiast wracając do skargi wychodzi tutaj twoja nieznajomość zasad panujących i to ja jestem pokrzywdzonym za taran według tych że zasad, a nie ty. Pozdrawiam, dobranoc. :)

Edytowane przez OwOc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin