Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Paul2eu - oskarżony przez Seqqu

Seqqu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: niby @Paul2eu ale mogą też być inni do tego przyczynieni.
    Data i godzina zdarzenia: 23:20 06.10.2020
    Pełen opis sytuacji: A więc SAPD wjechało za pościgem na DM, my w ekipie byliśmy rozstawieni na autostradzie przy grove street - również zablokowaliśmy swoimi pojazdami całą autostradę - żeby nie było przejazdu. Po chwili udało nam się zabić paru funkcjonariuszy i posiadaliśmy ich radiowozy - postanowiliśmy zablokować te radiowozy naszymi pojazdami przy ścianie. Owych radiowozów broniliśmy na DM około z 1h lub nawet więcej. Gdy udało im się  w końcu każdego złapać - przyjechały lawety i wszystkie te auta z DM które blokowały zostały dane na parking policyjny o wartości 2,5k// oczywiście jeden pojazd = 2,5k! - nie ma tej kwoty w taryfikatorze ani nigdzie. Jak wiadomo DM- strefa bez prawa. A więc nie rozumiem zabierania pojazdów na PP i to o takiej wartości.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/YeVPPXS

Ja, Seqqu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam, Sergeant II KropsoN. 

Wypowiem się na prośbę @Paul2eu - tak więc, po około 30 minutach od rozpoczęcia owej akcji dołączyłem się w celu pomocy pozostałym funkcjonariuszom, dowiedziałem się że nieustannie blokujecie radiowozy oraz utrudniacie zabranie ich, więc ruszyłem z pomocą, zaczęte zostały łapanki - nie trwały one więcej niż 10 minut i wszyscy siedzieliście już w więzieniu lub radiowozach (o tym że nie macie jakiegokolwiek honoru i pomimo dużej przewagi, przykładowo ostatniej pozycji obok DM lub o tym że po złapaniu zawsze logacie z serwera - nie mam zamiaru się rozpisywać, bo nie ma to sensu ;)) tak więc zgodnie z poleceniem ustalonym już jakiś czas temu z jednym RCON'ów, wszystkie wasze pojazdy zostały wywiezione pierwotnie poza strefę DM, a następnie na parking policyjny każde po 2.5k. 

Przedstawiam poniżej screena, na którym widać jak radiowozy zostały zablokowane Waszymi pojazdami.
xSuyiy2.png

8 godzin temu, KropsoN napisał:

dowiedziałem się że nieustannie blokujecie radiowozy oraz utrudniacie zabranie ich, więc ruszyłem z pomocą, zaczęte zostały łapanki - nie trwały one więcej niż 10 minut i wszyscy siedzieliście już w więzieniu lub radiowozach 

Mylisz się łapanki trwały wiele więcej.

(o tym że nie macie jakiegokolwiek honoru i pomimo dużej przewagi, przykładowo ostatniej pozycji obok DM lub o tym że po złapaniu zawsze logacie z serwera - nie mam zamiaru się rozpisywać, bo nie ma to sensu ;)

Tak oczywiście nie mamy honoru, jeśli nie wiesz kto nie logał to nie pisz ze każdy z nas nie ma honoru. Lecz jednak jak wsadzacie do radiowozu na okres 20 minut to się nie ma co dziwić czemu każdy woli reloga zrobić...

tak więc zgodnie z poleceniem ustalonym już jakiś czas temu z jednym RCON'ów, wszystkie wasze pojazdy zostały wywiezione pierwotnie poza strefę DM, a następnie na parking policyjny każde po 2.5k. 

Ustalonym już czas temu? To dlaczego niby nie macie tego w taryfikatorze... - przecież gdyby gracze o tym widzieli to by tak nie robili, a tak to nikt nie miał o tym pojęcia bo przecież to jest DM...

7 godzin temu, Seqqu napisał:

Mylisz się łapanki trwały wiele więcej.

Tak oczywiście nie mamy honoru, jeśli nie wiesz kto nie logał to nie pisz ze każdy z nas nie ma honoru. Lecz jednak jak wsadzacie do radiowozu na okres 20 minut to się nie ma co dziwić czemu każdy woli reloga zrobić...

Ustalonym już czas temu? To dlaczego niby nie macie tego w taryfikatorze... - przecież gdyby gracze o tym widzieli to by tak nie robili, a tak to nikt nie miał o tym pojęcia bo przecież to jest DM...

Ohh, duma standardowo nie pozwala na przegraną i upokorzenie dlatego musisz napisać że trwały dłużej pomimo że nic to nie wnosi do skargi, ale jak już tak bardzo Ci zależy na tym ile trwała ta łapanka, to różnica czasowa pomiędzy złapaniem pierwszej i ostatniej osoby to dokładnie 14 minut.

Nigdzie nie napisałem że każdy, ale na pewno znaczna większość, tutaj nie chodzi o to że logacie w radiowozach bo coś takiego zdarza się bardzo rzadko, a głównie o to że najczęściej logacie po postrzeleniu z paralizatora/lessa i myślicie że ktoś się nie dowie kto to był, mógłbym przedstawić tutaj co najmniej 50 takich akcji. Pamiętaj że czasami trzeba też pomyśleć, bo niektórzy z Was mają osoby z SAPD w znajomych i w momencie gdy logacie widać kto opuszcza grę ;D

Tak jak już pisałem w pierwszej odpowiedzi - owa reguła została ustalona z jednym z RCON'ów, żeby "gruzy" utrudniające nam prace, trafiały na parking policyjny za kwotę 2500PLN. Jest to ta sama zasada co z blokowaniem dróg czy przejazdu, aczkolwiek do tej pory każdy z PD wolał je przesunąć lub wytepać. Robiliście te blokady wielokrotnie, radiowozy również blokowaliście, skoro nie potraficie się nauczyć, to tym razem na akcji pojazdy zostały zabrane na parking policyjny, każde po 2500PLN.

Jest to moja ostatnia wypowiedź, nie ma tutaj sensu się rozpisywać, wszystko zostało zrobione zgodnie z zasadami panującymi wewnątrz frakcji.
Pozdrawiam, Sergeant II KropsoN.

Edytowane przez KropsoN

2 godziny temu, KropsoN napisał:

Ohh, duma standardowo nie pozwala na przegraną i upokorzenie dlatego musisz napisać że trwały dłużej pomimo że nic to nie wnosi do skargi, ale jak już tak bardzo Ci zależy na tym ile trwała ta łapanka, to różnica czasowa pomiędzy złapaniem pierwszej i ostatniej osoby to dokładnie 14 minut.

Nigdzie nie napisałem że każdy, ale na pewno znaczna większość, tutaj nie chodzi o to że logacie w radiowozach bo coś takiego zdarza się bardzo rzadko, a głównie o to że najczęściej logacie po postrzeleniu z paralizatora/lessa i myślicie że ktoś się nie dowie kto to był, mógłbym przedstawić tutaj co najmniej 50 takich akcji. Pamiętaj że czasami trzeba też pomyśleć, bo niektórzy z Was mają osoby z SAPD w znajomych i w momencie gdy logacie widać kto opuszcza grę ;D

Tak jak już pisałem w pierwszej odpowiedzi - owa reguła została ustalona z jednym z RCON'ów, żeby "gruzy" utrudniające nam prace, trafiały na parking policyjny za kwotę 2500PLN. Jest to ta sama zasada co z blokowaniem dróg czy przejazdu, aczkolwiek do tej pory każdy z PD wolał je przesunąć lub wytepać. Robiliście te blokady wielokrotnie, radiowozy również blokowaliście, skoro nie potraficie się nauczyć, to tym razem na akcji pojazdy zostały zabrane na parking policyjny, każde po 2500PLN.

Jest to moja ostatnia wypowiedź, nie ma tutaj sensu się rozpisywać, wszystko zostało zrobione zgodnie z zasadami panującymi wewnątrz frakcji.
Pozdrawiam, Sergeant II KropsoN.

Rozumiem, jeszcze wspomnę ze wszystkie auta co były na tej autostradzie poszły na PP a takie np: Sabre nie blokowała autostrady ani radiowozów po prostu od początku stała na tym chodniku co zreszta widać na twoim SS. A więc czekamy na zarząd.

EDIT: To w końcu dostaliśmy te auta na PP za blokowanie autostrady czy blokowanie radiowozów?

Edytowane przez Seqqu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin