Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na aquaz

MatiPL123[PSZ]
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Aquaz
    Data i godzina zdarzenia:9-10-2020 21 15 około
    Pełen opis sytuacji:Stałem obok radiowozu nie przeszkadzalem a nagle gdy cofalem pan aquaz zaciagnal mi reczny w ruchu i zaczal sie pruc o przeszkadzanie
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:Wszystko jest w logach

Ja, Matiek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Matiek

Przepraszam, iż odpowiadam tak późno jednak nie wiedziałem, że była na mnie jakaś skarga. Oczywiście całą sytuację w tym momencie sobie przypomniałem i dokładnie wiem o co chodziło. Utrudniałeś nam pościg ze swoim kolegą, następnie nas taranowałeś i próbowałeś zrobić przesiadkę. Oczywiście całe nagranie z Twojego utrudniania nam pościgu podeślę do Executive Staff'u jeśli będzie taka potrzeba. Co do zaciągnięcia ręcznego w pojeździe, stałeś obok nas a ja najzwyczajniej Ciebie pouczyłem. (( i nie, nigdzie nie jechałeś. Cały czas stałeś przy nas. Co do Twojego "prucia" było to najzwyczajne pouczenie. )) 

Edytowane przez AqUaZ

Cofałem do tyłu a ty jak zwykly cham zaciagnales mi reczny po za tym gdzie was taranowalem jechalem przed wami caly czas ? XDDDD Oplacalem bramki nie mozecie mi tego zabronic i co zaraz jaka przesiadke to wy mnie staranowaliscie jak chcialem wjechac na teren SARA a przypomne nie wiedzialem nawet ze kogos scigacie a ty po calej akcji jak stalem sobie i chcialem wycofac i pojechac po kase dla Dudziaka to zaciagnales mi reczny i zaczales gadac o tym ze zablokowalem wam bramki.

Edytowane przez Matiek

Cały czas manipulujesz dowodami, specjalnie zajechałeś nam drogę na bramkach i wjeżdżałeś w kordon pościgowy ( co widać na nagraniu, które podeślę do osoby rozpatrującej ), w dodatku pomimo ostrzeżenia nadanego na megafonie o odłączeniu się, tego nie zrobiłeś. Tyle ode mnie, czekam na wypowiedź zarządu.

15 minut temu, AqUaZ napisał:

Cały czas manipulujesz dowodami, specjalnie zajechałeś nam drogę na bramkach i wjeżdżałeś w kordon pościgowy ( co widać na nagraniu, które podeślę do osoby rozpatrującej ), w dodatku pomimo ostrzeżenia nadanego na megafonie o odłączeniu się, tego nie zrobiłeś. Tyle ode mnie, czekam na wypowiedź zarządu.

Gdzie tam były komunikaty o jakims poscigu? Myslalem ze jedziecie na baze SAPD prosze nie bron sie na sile bo robicie to nieumiejetnie

Ahhh, szkoda słów raczej na Twoje bronienie się. Jak mogliśmy wracać na bazę SAPD, proszę powiedz mi to? 4 radiowozy goniące osobę, w dodatku dostajesz jeszcze binda o odłączeniu się. Rozmawiasz także z całą ekipą na discordzie i mówisz, że myślałeś, że wracamy na HQ, naprawdę szkoda słów. Co do komunikatu, zostałeś poinformowany na megafonie o odłączeniu się od POŚCIGU, gdzie było wyraźnie napisane, że masz odłączyć się od pościgu.

Edytowane przez AqUaZ

W dniu 11.10.2020 o 18:24, AqUaZ napisał:

Ahhh, szkoda słów raczej na Twoje bronienie się. Jak mogliśmy wracać na bazę SAPD, proszę powiedz mi to? 4 radiowozy goniące osobę, w dodatku dostajesz jeszcze binda o odłączeniu się. Rozmawiasz także z całą ekipą na discordzie i mówisz, że myślałeś, że wracamy na HQ, naprawdę szkoda słów. Co do komunikatu, zostałeś poinformowany na megafonie o odłączeniu się od POŚCIGU, gdzie było wyraźnie napisane, że masz odłączyć się od pościgu.

XDDD robisz z siebie debila czy nim jestes poprostu daliscie ostrzezenie dopiero jak sie spytalem kogo wogule sigacie tyle mam do powiedzenia,teraz nwm mowisz o odlaczeniu sie od poscigu jak skarga JEST O NIEUZASADNIONE ZACIAGNIECIE RECZNEGO prosze sie nie bronic na sile bo tylko debila z siebie robisz tyle mam do powiedzenia

53 minuty temu, Matiek napisał:

XDDD robisz z siebie debila czy nim jestes poprostu daliscie ostrzezenie dopiero jak sie spytalem kogo wogule sigacie tyle mam do powiedzenia,teraz nwm mowisz o odlaczeniu sie od poscigu jak skarga JEST O NIEUZASADNIONE ZACIAGNIECIE RECZNEGO prosze sie nie bronic na sile bo tylko debila z siebie robisz tyle mam do powiedzenia

Wypowiem się w tej skardze ostatni raz. Pozwolę sobie zacytować pewien punkt informacji pisania skarg: "Osoba ta winna jest zachować wszelkie przyjęte normy odnośnie netykiety, znaków interpunkcyjnych." To co Ty robisz jest to po prostu naśmiewanie się oraz robienia sobie tak zwanej "beki", nie potrafisz po prostu zachować się oraz nawet nie uzupełniłeś poprawnie całego wzoru. Dobrze, wracając jednak do powodu napisania skargi, masz rację pisząc o tym, iż zaciągnąłem Tobie ręczny w pojeździe, poprosiłem członka administracji o sprawdzenie logów z danego zdarzenia. Wszystko rozumiem i poniosę za daną sytuację wszystkie konsekwencje. Naprawdę nie byłem pewny czy zaciągnąłem ręczny ale jak już się dowiedziałem to wiem, że tak zrobiłem. Oczywiście jeżeli zgodziłbyś się mógłbym Tobie zapłacić daną rekompensatę, jeżeli oczywiście pozwoli osoba rozpatrująca skargę za Twój cenny, stracony czas. Jeszcze raz bardzo przepraszam i przyznaje się w pełni do popełnionego czynu. Tak samo jak wszyscy jestem człowiekiem i mogą zdarzyć mi się błędy. Oczekuję na werdykt. Pozdrawiam.

Edytowane przez AqUaZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin