Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@LOCK

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: ZR-350 (477)
ID: 335 - 1 na serwerze (< --  Ogólnie jest to 2 ZR-350 na serwerze, ale ten który widnieje w bazie pojazdów i jest faktycznie 1, jest czysty i od długiego czasu niedostępny, a gracz nie wchodzi również od dawien dawna, więc mój jest w praktyce pierwszym na serwerze)
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: ~ 8.000 KM
Dodatki: FT oprócz szyb/abs. Posiada nitro.
Cena: Oferty, te poniżej 2.65kk nie będą nawet brane pod uwagę, gdyż miałem większe, ale nie zabronie oferować mniejszych.
Coś od siebie: Pojazd posiada zamontowane bardzo ładne lampy unikatowe, które są jednymi z najładniejszych na serwerze - przez graczy nazywane są ,,Bursztynowe”. Na tych lampach jedynie dwie ZR'ki, ta druga nie aktywna baardzo długo.

Spoiler

Geqit0z.jpg

Model: Clover Electric (542)
ID: 591 - 1 na serwerze (< --  Ogólnie jest to 2 Clover na serwerze, ale ten który widnieje w bazie pojazdów i jest faktycznie 1, to jest on od długiego czasu niedostępny, prawdopodobnie od początków serwera, więc mój jest w praktyce pierwszym na serwerze)
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: ~ 21.500 KM
Dodatki: FT oprócz klucza dodatkowego/abs.
Cena: Oferty, te poniżej 650k nie będą nawet brane pod uwagę, ale nie zabronie oferować mniejszych.
Coś od siebie: Pojazd posiada zamontowane bardzo ładne lampy unikatowe - przez graczy nazywane są ,,Royal Blue”. Jest to również jedyny Clover Electric na serwerze.

Spoiler

LaAY7BG.jpg

Model: Jester (559)
ID: 728 (< --  Jeden z pierwszych aktywnych Jesterów)
Przebieg pojazdu: ~ 40.400 KM
Dodatki: FT oprócz nitra/abs.
Cena: Oferty, te poniżej 1.7kk nie będą nawet brane pod uwagę, gdyż miałem większe, ale nie zabronie oferować mniejszych.
Coś od siebie: Pojazd posiada zamontowane bardzo ładne lampy unikatowe - prawdopodobnie po prostu stare fiolety. Jedyny Jester na tych lampach. Pojazd aktualnie nie posiada UP1/UP2, przed ewentualną sprzedażą zamontuję te moduły, i jest to za darmo w oferowanej cenie.

Spoiler

Ks9ppBP.jpg

Model: ZR-350 (477)
ID: 814 (< --  Jeden z pierwszych aktywnych ZR-350)
Przebieg pojazdu: ~ 33.200 KM
Dodatki: FT oprócz baku/abs. Posiada nitro.
Cena: Oferty, te poniżej 1.9kk nie będą nawet brane pod uwagę, gdyż miałem większe, ale nie zabronie oferować mniejszych.
Coś od siebie: Pojazd posiada zamontowane bardzo ładne lampy unikatowe - przez graczy nazywane są ,,Wiśnie/Karmazyny", lampy są wyjątkowo unikatowe, gdyż oprócz tej ZR-350 aktywny pojazd na tych lampach to tylko Perennial.

Spoiler

ZVNGrDz.jpg

Model: Elegy (562)
ID: 19044 (< --  ¯\_(ツ)_/¯ )
Przebieg pojazdu: ~ 53.700 KM
Dodatki: FT oprócz ABS, zderzaków/wlotów/progów. Posiada nitro.
Cena: Oferty, te poniżej 1.6kk nie będą nawet brane pod uwagę, gdyż miałem większe, ale nie zabronie oferować mniejszych.
Coś od siebie: Pojazd posiada zamontowane bardzo ładne lampy unikatowe - przez graczy nazywane są ,,Aqua". Są 2-3 aktywne Elegy na tych lampach.

Spoiler

98AzWBu.jpg

Za dobrą ofertę sprzedam jakiś pojazd wyżej. Kilka razy przez takie wystawianie wymieniłem/sprzedałem jakiś swój pojazd z kolekcji, więc spróbujmy i tym razem.

Manana ID 39 nie jest pod kolekcję, a z reguły bardziej na sprzedaż.

Edytowane przez 13karoy

23 godziny temu, Ciastkowy* napisał:

ZR-350 (ID 335) = 57713 39856 (Bursztyny) + 1.3 mln. PLN, to masz około 2.8kk, a wątpię, że ktoś Ci więcej da.

Rozmawialiśmy wcześniej w grze, i na razie się wstrzymam, być może za jakiś czas się odezwe. Dalej.

Edytowane przez 13karoy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin