Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SAPD - oskarżony przez Seqqu

Seqqu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W dniu 16.10.2020 o 21:03, Seqqu napisał:

Lecz owy funkcjonariusz nie wiedział o tym ze zabito mnie razem z nim, dokładnie co do sekundy - po prostu myślał ze mnie jako pierwszego zabito, ale oczywiście tak nie było ((sprawdzone przez admina)).

I co w związku z tym?

Następnie vlider postanowił pójść na jakiś układ jak napisałem skargę, oczywiście ja nie mając nic z tego - zresztą na ten układ się nie zgodziłem, ale chyba nie zauważył i myślał ze się zgodziłem, 

Nie widzę w odpowiedzi do skargi treści "nie zgadzam się na taki układ", napisałeś tak: "Yhym, - zabił cię dokładnie brukselka wtedy //[2020-10-16 18:45:30] [Output] : * Zabiłeś gracza GwynbIeidd"(respekt +6)

Tłumacząc od początku. Zostałeś trafiony z paralizatora, w momencie, kiedy Gwynbleidd był już niemal obok Ciebie, Asn, Twój "kolega" stał na Tobie by Cię zabić - nie miał lagów, co zaraz przedstawię w screen'ach.

Dlaczego napisałem "kolega"? Bo gdyby nim był, to nie wydaje mi się, że napisałbyś do niego na czacie cytuję "i skarga" "dm pojazdem".

(( INFO od Asn. mówi ze mnie przejechał na dosłownie sekundę przez przypadek, od razu cofnął oraz stał obok mnie - lecz u mnie było inaczej // ktoś miał po prostu lagi z nas ))

Wracając, cofnął, oraz był obok Ciebie, tak? Poniżej zamieszczam screen'y, gdzie po zabójstwie V-Lidera frakcji i Waszej nieobecności pojazd stał dokładnie tak samo jak podczas DM'u, a ostatnim kierowcą jest Asn.

Spoiler

17JvzKk.pngg3RQMst.png

Skończ te durne kłamstwa, bo w niczym Ci nie pomogą.

Pozdrawiam.

Edytowane przez CampeQ

2 godziny temu, CampeQ napisał:

Nie widzę w odpowiedzi do skargi treści "nie zgadzam się na taki układ", napisałeś tak: "Yhym, - zabił cię dokładnie brukselka wtedy //[2020-10-16 18:45:30] [Output] : * Zabiłeś gracza GwynbIeidd"(respekt +6)

Yhym - nie była to forma zgodzenia się na taki układ po pierwsze. 

Tłumacząc od początku. Zostałeś trafiony z paralizatora, w momencie, kiedy Gwynbleidd był już niemal obok Ciebie, Asn, Twój "kolega" stał na Tobie by Cię zabić - nie miał lagów, co zaraz przedstawię w screen'ach.

Dlaczego napisałem "kolega"? Bo gdyby nim był, to nie wydaje mi się, że napisałbyś do niego na czacie cytuję "i skarga" "dm pojazdem".

Miał lagi, i nie mów ze nie miał jeśli nie wiesz co u niego się działo to po prostu z nim pogadaj to ci wytłumaczy. Dlaczego napisałem **skarga dm pojazdem** - napisałem to bo dopiero co wbiłem na akcje i to było moje pierwsze wejście na DM, nie wiedziałem kto jeździł bulletem a kto czymś innym a o nicku dowiedziałem się dopiero gdy już prawie zginąłem pod tym pojazdem.

Wracając, cofnął, oraz był obok Ciebie, tak? Poniżej zamieszczam screen'y, gdzie po zabójstwie V-Lidera frakcji i Waszej nieobecności pojazd stał dokładnie tak samo jak podczas DM'u, a ostatnim kierowcą jest Asn.

Pokaż ukrytą zawartość

17JvzKk.pngg3RQMst.png

Jak dobrze mylę mówił ze mnie przejechał następnie cofnął i lewitowałem u niego w jakiś sposób, ten zresztą zaciągnął ręczny i wysiadł bo lewitowałem U NIEGO.

Skończ te durne kłamstwa, bo w niczym Ci nie pomogą.

Jakie kłamstwa znowu - jak to wy ciągle kłamiecie, c0ver swoje skargi nawet zamyka, dopisując do tego jakieś głupoty które nie są prawdą...

Edytowane przez Seqqu

29 minut temu, Seqqu napisał:

.Jak dobrze mylę mówił ze mnie przejechał następnie cofnął i lewitowałem u niego w jakiś sposób, ten zresztą zaciągnął ręczny i wysiadł bo lewitowałem U NIEGO.

Aaa, czyli lewitowałeś... Szkoda, że piszesz o tym dopiero teraz a nie w samej treści skargi ://

Ta wypowiedź nie jest ani trochę spójna, przejechał, cofnął, zaciągnął ręczny, ale pojazd był cały czas w tej samej pozycji, co widać na screen'ie. Po za tym, jak mogłeś zginąć lewitując?

"Miał lagi, i nie mów ze nie miał jeśli nie wiesz co u niego się działo to po prostu z nim pogadaj to ci wytłumaczy. Dlaczego napisałem **skarga dm pojazdem** - napisałem to bo dopiero co wbiłem na akcje i to było moje pierwsze wejście na DM, nie wiedziałem kto jeździł bulletem a kto czymś innym a o nicku dowiedziałem się dopiero gdy już prawie zginąłem pod tym pojazdem"

Chwila, przecież pisałeś, że byłeś z nim na mumblu, przed wejściem na DM.

Nie pogrążaj się.

Nie mam zamiaru się więcej tutaj wypowiadać, miłej nocy.

Edytowane przez CampeQ

2 minuty temu, CampeQ napisał:

Aaa, czyli lewitowałeś... Szkoda, że piszesz o tym dopiero teraz a nie w samej treści skargi ://

Ta wypowiedź nie jest ani trochę spójna, przejechał, cofnął, zaciągnął ręczny, ale pojazd był cały czas w tej samej pozycji, co widać na screen'ie. Po za tym, jak mogłeś zginąć lewitując?

Nie mam zamiaru się więcej tutaj wypowiadać, miłej nocy.

Przejechał mnie, gdy mnie przejechał to cofnął wtedy ja byłem u niego zbugowany niby i lewitowałem podczas tego lewitowania on zaciągnął ręczny i wysiadł z pojazdu, dlatego owy pojazd był w pojazdu proste. Tez nie mam zamiaru już się wypowiadać bo, ty coś mówisz ze Asn. nie miał lagów ani nic - ale niestety nie masz prawdy, w ogóle skąd ty wiesz co się działo u Asn. byłeś u niego wtedy? -- czekamy na KSF.

Moja ostatnia wypowiedź.

7 minut temu, Seqqu napisał:

ty coś mówisz ze Asn. nie miał lagów ani nic - ale niestety nie masz prawdy, w ogóle skąd ty wiesz co się działo u Asn. byłeś u niego wtedy? -- czekamy na KSF.

A skąd Ty wiesz co się działo, byłeś u niego? Możesz mu wierzyć, ja nie wierzę, gdyż dowody na blef przedstawiłem.

Edytowane przez CampeQ

23 minuty temu, CampeQ napisał:

Moja ostatnia wypowiedź.

A skąd Ty wiesz co się działo, byłeś u niego? Możesz mu wierzyć, ja nie wierzę, gdyż dowody na blef przedstawiłem.

Tak wiem, bo wszystko się odbywało na mumblu gdy powiedziałem ze stoi na mnie to on odwzajemnił ze nie stoi, i ze u niego ja się buguje w jakiś sposób. A dowodu żadnego narazie nie przedstawiłeś.

Po prostu nienawidzę jak ktoś bezustannie kłamie. Zachowanie poniżej dnia i też z tego powodu będę wnioskował o punkty dla Ciebie.

9 godzin temu, Seqqu napisał:

Tak wiem, bo wszystko się odbywało na mumblu gdy powiedziałem ze stoi na mnie to on odwzajemnił ze nie stoi, i ze u niego ja się buguje w jakiś sposób.

11 godzin temu, Seqqu napisał:

Miał lagi, i nie mów ze nie miał jeśli nie wiesz co u niego się działo to po prostu z nim pogadaj to ci wytłumaczy. Dlaczego napisałem **skarga dm pojazdem** - napisałem to bo dopiero co wbiłem na akcje i to było moje pierwsze wejście na DM, nie wiedziałem kto jeździł bulletem a kto czymś innym a o nicku dowiedziałem się dopiero gdy już prawie zginąłem pod tym pojazdem.

No proszę, cóż za zwrot akcji, czyli jednak byłeś na mumblu!  Cudownie.

9 godzin temu, Seqqu napisał:

A dowodu żadnego narazie nie przedstawiłeś.

A czytanie nie boli. Przedstawiłem screen'y, które ukazają taką samą pozycję pojazdu podczas DM'u i po, co świadczy o kłamstwie z Waszej strony, co można również wywnioskować po Twoich niespójnych i zmiennych wypowiedziach.

Zamknijcie ten syf.

24 minuty temu, CampeQ napisał:

No proszę, cóż za zwrot akcji, czyli jednak byłeś na mumblu!  Cudownie.

Co ty gadasz, a kto mówił ze nie byłem? - sam pisałem ze byłem na mumblu a również jakbyś ty czytał ze zrozumieniem pisałem gdy stał na mnie pojazdem dowiedziałem się na mumblu kto to jest w ostatniej chwili.

24 minuty temu, CampeQ napisał:

Po prostu nienawidzę jak ktoś bezustannie kłamie. Zachowanie poniżej dnia i też z tego powodu będę wnioskował o punkty dla Ciebie.

To jest jakiś żart? - wypowiadasz się choćbyś był na owej akcji. Owe punkty powinny być dla ciebie właśnie. Wiesz już może czemu pojazd stoi z ręcznym w powietrzu?, przecież tłumaczyłem jasno wyżej, proszę cię czytaj ze zrozumieniem. Zresztą wszystko można wziąć na logike - był w powietrzu bo podczas zaciągania ręcznego lewitowałem u niego w jakiś sposób. To moja ostatnia wypowiedź jeśli nie masz zamiaru czytać z zrozumieniem nie będę ci pisał ciągle tego samego. 

Pozdrawiam, czekamy na KSF.

Edytowane przez Seqqu

2 godziny temu, Seqqu napisał:

Co ty gadasz, a kto mówił ze nie byłem? - sam pisałem ze byłem na mumblu a również jakbyś ty czytał ze zrozumieniem pisałem gdy stał na mnie pojazdem dowiedziałem się na mumblu kto to jest w ostatniej chwili.

Ktoś tutaj nie wie co pisze? To zły znak, zacząłbym robić coś w tym kierunku.

Poniżej umieszczam treść Twojej skargi z działu SAPD.

" A więc wbiłem na kompa - następnie mumble i dowiedziałem się ze duża akcja na DM z SAPD'ami a więc szybko włączyłem MTA wbiłem i biegłem na DM gdy byłem na DM'ie gonił mnie owy Gwynbleidd - uciekałem mu w stronę kolegów. Gdy uciekałem dostałem tazera na daleko lecz gdy go dostałem to koledzy od razu go zabili, gdy go zabili to mój kolega - @Asn. przejechał mnie pojazdem oraz stał na mnie - mówiłem mu żeby odjechał bo mnie zabijasz pojazdem a on powiedział że:  U MNIE nie jesteś pod pojazdem"

Następnie z tej aktualnej.

13 godzin temu, Seqqu napisał:

Jak mogłeś nie wiedzieć, skoro najpierw byłeś na mumblu i rozmawiałeś z Asn????????????

Kto czyta z zrozumieniem ten czyta, przestań robić z siebie idiotę.

35 minut temu, CampeQ napisał:

" A więc wbiłem na kompa - następnie mumble i dowiedziałem się ze duża akcja na DM z SAPD'ami a więc szybko włączyłem MTA wbiłem i biegłem na DM gdy byłem na DM'ie gonił mnie owy Gwynbleidd - uciekałem mu w stronę kolegów. Gdy uciekałem dostałem tazera na daleko lecz gdy go dostałem to koledzy od razu go zabili, gdy go zabili to mój kolega - @Asn. przejechał mnie pojazdem oraz stał na mnie - mówiłem mu żeby odjechał bo mnie zabijasz pojazdem a on powiedział że:  U MNIE nie jesteś pod pojazdem"

Powiedziałem mu to kiedy byłem pod pojazdem i byłem blisko zgonu, bo wtedy się dowiedziałem kim jest.

35 minut temu, CampeQ napisał:

Jak mogłeś nie wiedzieć, skoro najpierw byłeś na mumblu i rozmawiałeś z Asn????????????

Kto czyta z zrozumieniem ten czyta, przestań robić z siebie idiotę.

I co ze byłem na mumblu? - byłem minutkę na mumblu i od razu wbiłem na DM'a - nie wiedziałem kto jest dokładnie na kanale, a dokładniej kto mnie przejechał w tamtym momencie w bullecie. A przede wszystkim on nie miał bulleta dlatego nie skojarzyło mi się nic.

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin