Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Co to sie stanelo? - Dzień otwarty w SAMD

Deilo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

X5PgcCZ.png

Dni otwarte w San Andreas Medical Departament

AM7Tjj2.png

13 października w Polsce obchodzimy Dzień Ratownika Medycznego. Jest to dzień ustanowiony przez rząd w 2006 roku. Z tej okazji frakcja San Andreas Medical Departament zorganizowała w dniu 18 października event pod nazwą "Dni otwarte SAMD" Od godziny 16:30  na parkingu obok szpitala w Las Venturas Creek. Wśród atrakcji znalazły się pytania konkursowe dotyczący wiedzy na temat ratownictwa medycznego, które były zadawane podczas audycji na radiu 4 Life Music, którą prowadzili @Hisia oraz @Nivorm. O godzinie 16:45 można było wraz z dyrektorem @K0LMi zwiedzić szpital, pokazał On jak funkcjonuje sprzęt obecny w budynku. O godzinie 17:00 Lotnicze Pogotowie Ratunkowe rozpoczęło darmowe loty Ratownikiem 13 i 16 nad miastem Las Venturas pokazując przy tym swoje umiejętności przy sterach, W tym samym czasie na parkingu przy galerii, służby ratunkowe prezentowały swój sprzęt. SAMD przygotowało punkt medyczny oraz mobilny punkt poboru krwi w którym można było oddać krew. Wokół parkingu można było przejechać się moto-ambulansem. Można było przetestować poprzez skok na przygotowany przez JRG skokochron. Punktualnie o godzinie 18:00 rozpoczęło się pokazowe Role Play pracowników SAMD, które przyciągnęło dużą ilość graczy. Na evencie oprócz frakcji pojawił się biznes 41.St Mechanized Infantry Division

M3n0D7s.gif

NQnJfMX.gif

ipnVtGm.gif

Derby karetkami

O godzinie 18:45 rozpoczęły się niepowtarzalne derby karetkami. W tym konkursie mogło uczestniczyć 50 osób, a główną nagrodą było 10.000 PLN. Po 15 minutowej walce 50 graczy z małym utrudnieniem administratora @hoopak oraz Dyrektora @K0LMi zostało wytypowanych dwóch zwycięzców. Pierwszy z nich otrzymał 7,500 PLN i był to @Tomecky natomiast drugie miejsce zajął @PardonsiK i wygrał on 2,500 PLN. Derby były ostatnią atrakcją przygotowaną przez frakcję SAMD i administratora RCON @hoopak. Po nich każdy gracz, który chciał dostać się po swój pojazd mógł udać się darmowym autobusem z każdego spawnu, który użyczyła frakcja Transport of San Andreas

1ywpj9r.gif

Udało mi się przeprowadzić wywiad z Lekarzem Specjalistycznym oraz Kierownikiem LPR, oraz szkoleniowcem SRM @Dwiso oraz z lekarzem SOR-u @Skansen

Deilo: Dni otwarte SAMD dobiegły końca. Czy możesz opowiedzieć jak przebiegł on według Ciebie?

Dwiso: Mogę śmiało powiedzieć, że przebiegły dni otwarte fantastycznie! Wszelkie atrakcje przebiegły wzorowo, jak również cieszyliśmy się dużym zainteresowaniem graczy.

Deilo: Możecie teraz świętować sukces, która atrakcja cieszyła się największym zainteresowaniem?

Dwiso: Największym zainteresowaniem cieszył się pobór krwi, oraz przejazd przejazd jednostki ratownictwa górsko wodnego. Mniejszym zainteresowaniem była atrakcja przelotem ratownikiem podjednostki lotniczego pogotowia ratunkowego

Deilo: Ile zostało zebranej krwi podczas dzisiejszego eventu?

Skansen: Wraz z @TiVo. oraz @K0LMi wyliczyliśmy, że zostało zebrane 9,45 litra krwi, Owa krew zostanie przekazana do ogólnego banku krwi. Będzie ona wykorzystywana po dobraniu dla potrzebujących pacjentów.

Deilo: Rozumiem. Myślę, że to tyle. Wszystkiego najlepszego życzę z mojej strony dla Was Ratowników. 

Dwiso: Również dziękujemy, życzę miłego wieczoru.

Poniżej zamieszczam jeszcze oficjalne podziękowania od Dyrektora San Andreas Medical Departament @K0LMi

"Oficjalnie chcę podziękować pracownikom SAMD jak i każdej frakcji i biznesowi który uczestniczył w dniach. Zrobiliście kawał dobrej roboty i bez waszej pomocy ten event by się nie odbył. Oczywiście dziękuje też każdemu uczestnikowi. Mam nadzieje że dobrze się bawiliście i zachęci was to do odgrywania RP lub/i dołączenia w nasze szeregi. Dziękuje też Administracji w szczególności Hoopak'owi który bardzo wsparł całą organizacje i naprawdę nam pomógł je ogarnąć. Tymczasem jest to oficjalny koniec dni otwartych SAMD. Życzę wszystkim przede wszystkim zdrówka i miłego wieczoru. Dyrektor Szpitala K0LMi"

LZTC5ak.gif

Na evencie obecni byli

Biznes 41.St Mechanized Infantry Division

Transport of San Andreas

San Andreas Police Departament

San Andreas Fire Departament

San Andreas Medical Departament

gZFrMbn.gif

Za wszelkie błędy oczywiście przepraszam. Lecz przebywanie na forum oraz na serwerze podczas jest troszkę uciążliwe. Również przepraszam Ciebie @Dwiso za twoją śmierć :P nie widząc kompletnie nic nie mogłem cię zauważyć :D 

Edytowane przez Deilo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin