Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na rekin.rw - oskarżony przez Seqqu

Seqqu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @rekin.rw
    Data i godzina zdarzenia: 24.10.2020 koło godziny 24
    Pełen opis sytuacji: A więc sytuacja wygląda prosto, funkcjonariusz (SWAT) strzeli mnie z tazera na DM, następnie podbiegł do mnie i chciał mnie zakuć gdy wpisywał komendę zakuwania mnie to zabił go mój kolega - GDY kolega go zabił to owy funkcjonariusz od razu mnie zakuł, oczywiście zakuwając mnie leżał już na ziemi. Następnie po 5 minutach zostałem przeniesiony przez pid do więzienia na okres 240 minut. Z powodu celowego zabójstwa podczas zakucia.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

https://imgur.com/a/xHObDg7 - tutaj widać dowód ze został on zabity pierwszy, następnie ja zakuty. 

https://imgur.com/a/xJymBcF - Tutaj nagranko kolegi. ((na nagraniu widać nawet ze mnie nie zakuł, dopiero jak leżał zabity na ziemi))

[2020-10-25 00:04:09] [Output] : â’ľ PowĂłd: ucieczka przed SAPD, celowe zabĂłjstwo podczas zakucia, wpis
[2020-10-25 00:04:09] [Output] : Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 240 minut/y.

tutaj logi jak zostałem wsadzony do więzienia.

Ja, Seqqu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Seqqu

Uszanowanie, z tej strony irGXi0U.png Sergeant II rekin.rw

Przyznaję się do zaistniałej sytuacji, nie mniej jednak całość wyglądałaby inaczej gdyby nie lagi serwera przez dużą ilość graczy. Dodatkowo chciałbym dodać że w tym momencie czujecie się bezkarni ponieważ doskonale wiedzie, że jak nas zabijecie unikniecie kary. Zostałeś obezwładniony przy pomocy broni less shotgun, zatem zakucie Ciebie było tylko kwestią kilku sekund ze względu na to że nie widziałem początkowo twojego nicku. Po tym jak Cię zakułem zostałem zabity, bynajmniej z mojej perspektywy tak to wyglądało.

8 minut temu, rekin.rw napisał:

Uszanowanie, z tej strony irGXi0U.png Sergeant II rekin.rw

Przyznaję się do zaistniałej sytuacji, nie mniej jednak całość wyglądałaby inaczej gdyby nie lagi serwera przez dużą ilość graczy. Dodatkowo chciałbym dodać że w tym momencie czujecie się bezkarni ponieważ doskonale wiedzie, że jak nas zabijecie unikniecie kary. Zostałeś obezwładniony przy pomocy broni less shotgun, zatem zakucie Ciebie było tylko kwestią kilku sekund ze względu na to że nie widziałem początkowo twojego nicku. Po tym jak Cię zakułem zostałem zabity, bynajmniej z mojej perspektywy tak to wyglądało.

No widzisz, i znów przez te nie fajne lagi - wystarczyło ze mną to wytłumaczyć jakoś na pm gdy ci pisałem, ale wiadomo ignore wobec mnie musiał być a więc... W takim bądź razie jak się przyznałeś to czekamy teraz na zarząd.

//Pozdrawiam

Edytowane przez Seqqu
Mini poprawa

3 godziny temu, Seqqu napisał:

funkcjonariusz (SWAT) strzeli mnie z tazera na DM, następnie podbiegł do mnie i chciał mnie zakuć gdy wpisywał komendę zakuwania mnie to zabił go mój kolega.    

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin