Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Do zamknięcia

13karoy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Turismo
ID: 6265 - piąte Turismo na serwerze, a w praktyce/aktywne mniej więcej trzecie.
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 23692 KM
Dodatki: FT bez nitra, baku, UP2. 
Cena: Oferty. Można oferować zaniżone, by podbijać temat. ;]
Coś od siebie: Jak mnie oferty nie zadowolą, to pojazd zostaje u mnie na znacznie długi czas.
Pojazd który wyjechał kilka lat temu z DeltaCustoms, zostało zmienione oryginalne RGB karoserii oraz felg, w razie czego mam je zapisane gdyby ktoś chciał mieć oryginalne vizu, które ustawiał sam DeltaRon.
Lampy oraz licznik które raczej nigdy nie były dostępne w komponentach - ustalone przez byłego administratora RCON DeltaRon, w DeltaCustoms. Zachęcam do obejrzenia ich na żywo w grze, gdyż lampy są dosyć unikatowe, a zdjęcie ich nie oddaje. :) - RGB: 153 54 3    -   ███

Spoiler

CDQIWSJ.jpg

Edytowane przez 13karoy

Pomijając oferty wyżej, po dwóch ofertach które dostałem w prywatnej wiadomosci, wiem ile mogę się spodziewać na ten moment za ten pojazd gdybym chciał go sprzedać. A o to mi chodziło, można zamknąć. ;) 

Edytowane przez 13karoy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin