Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Definitywny koniec :*

Szender
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie moi drodzy gracze! Jak zapewne się domyślacie odchodzę. Pomyślicie pewnie,że odejdę jak poprzednim razem...ne ne ne :) Tym razem odchodzę na prawdę :P Chciałbym podziękować Wam graczom oraz administracji za miło spędzone ~14 miesięcy na tym serwerze. Myślę,że jako Supporter/Administrator/Generalny Inspektor sprawdziłem się dobrze. Chciałbym teraz pozdrowić kilka osób które były dla mnie na tym serwerze najważniejsze:

@Owieczka - Moja ukochana <3 Gdyby nie ten serwer nie spotkałbym tak wspaniałej dziewczyny z jaką mogę teraz dzielić swój świat <3
- Mam nadzieję,że Ty przejmiesz teraz SAPD bo wiem,że na pewno spełnisz się na tej randze!
@BartekZRK - Jamniku mój kochany :D trzymaj sie ;p 
- Nie pij tyle bo Ci wątroba wysiądzie :D
@Damian. - Znalismy się jako tako ale jesteś bardzo fajną osobą :)
@Kasia105 - Znamy się ponad 2 lata. Masz swoje odpały. Z wiekiem Ci to mam nadzieję minie :D
@Zebra - Trzymaj się piękna :DDD
- Trzymaj się! Wiesz gdzie mnie szukać :D
.
.
.
Chciałbym pozdrowić jeszcze wiele osób ale po prostu nie starczyłoby mi dnia na spisanie wszystkich wspomnień z Wami. Chciałbym po prostu pozdrowić caluśkie San Andreas Police Department. Zawsze będziecie dla mnie jak rodzina! Każdy z Was wie gdzie mnie szukać,a jeśli ktoś nie wie - wyślijcie na forum prywatną wiadomość,a na pewno podam Wam swoje fb :) 
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,żegnam się z Wami i życzę miłej gry! S4!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin