Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4 Całkiem ciekawe pojazdy

TheRogal19
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Tornado
ID: 39168
Pojemność silnika: 2.0
Przebieg pojazdu: 1713 i powoli rośnie
Dodatki: 
atrapa nitro (1009), hydraulika, felgi (1080), moduł UP1, moduł UP2, tablica rejestracyjna (ROPUSZKA), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości,klucze
Cena: Oferty w kom
Coś od siebie: Fajna furmanka, Ciekawie zrobiona, Idealna na donice jak i do jazdy codziennej
SS’y: 

Model:Sanchez
ID: 33100
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 16412 i rośnie 
Dodatki: 
stereo, niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), wykrywacz fotoradarów, radio CB,klucze
Cena: Offki w kom
Coś od siebie: Kozacki Sanchez z Bardzo Unikatowymi Lampami Fiołkowymi, tylko 4 pojazdy na cały serwer je posiadają z czego 2 są dostępne dla graczy, i są to tylko snachezy.
SS’y: 

Model: Nebula
ID: 52561
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 3788
Dodatki: 
wlot - maska (1004), progi (1007), felgi (1081), wydech (1018), moduł UP3, niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, szyby20%
Cena: Oferty w kom
Coś od siebie: Kozak Donica
SS’y: 

Model: Journey
ID: 64119
Pojemność silnika: 1.4
Przebieg pojazdu: 96572
Dodatki: 
felgi (1097)
Cena: Offki w kom
Coś od siebie: Fajna donica pod domek
SS’y: 

Edytowane przez TheRogal19

13 godzin temu, TheRogal19 napisał:

Nie ukrywam że dosyć słaby start, wspomnę iż za sancheza w grze mam ofertę 300k

Od kogo? Log, SS?

150k za sancheza bo nigdy nie widziałem za tego sancheza poważnej oferty 300k a sporo chodził po giełdzie

22 minuty temu, Muflus napisał:

Od kogo? Log, SS?

150k za sancheza bo nigdy nie widziałem za tego sancheza poważnej oferty 300k a sporo chodził po giełdzie

Nie będę teraz szukał tak starego loga, Gracz ma Nick Anon* Tyle pamiętam, 150k to w dalszym ciągu śmieszna oferta  jak za tak unikatowy pojazd i ciekawe kiedy niby sporo chodził po giełdzie, jakoś nigdy go za specjalnie nie widziałem. Nie rozumiem też co cie śmieszy, za ten pojazd Najwięksi handlarze oferowali o wiele więcej, więc skoro nie wiesz ile jest wart to nie próbuj śmieszny handlarzyku kupować go po takiej cenie bo ci się nie uda :)

Edytowane przez TheRogal19

10 minut temu, TheRogal19 napisał:

Nie będę teraz szukał tak starego loga, Gracz ma Nick Anon* Tyle pamiętam, 150k to w dalszym ciągu śmieszna oferta  jak za tak unikatowy pojazd i ciekawe kiedy niby sporo chodził po giełdzie, jakoś nigdy go za specjalnie nie widziałem. Nie rozumiem też co cie śmieszy, za ten pojazd Najwięksi handlarze oferowali o wiele więcej, więc skoro nie wiesz ile jest wart to nie próbuj śmieszny handlarzyku kupować go po takiej cenie bo ci się nie uda :)

Ile aduś oferował? potęzny handlarz 

160k tornado

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin