Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Reppo oskarżony przez KEBABOV

KEBABOV
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Reppo

Data i godzina zdarzenia: około 0:40 16.11.2020

Pełen opis sytuacji:  Testowałem czy nadal jest da się nadal  lecieć perenialem na 2 kołach  (zapamiętałem to z wczesnego etapu grania na tym serwerze) jechałem może tak ze 200m max. Po chwili przyjeżdża policja i każe mi jechać za sobą nie widomo po co ( wielokrotnie było zadawane pytanie Po co mam jechać? cały czas otrzymywałem odpowedź "jedź za mną" zacząłem jechać za radiowozem, dojechaliśmy do bramek radiowóz przejechał za nie, ja nie pojechałem za bramki ponieważ nie będę płacił za bramki skoro nawet nie znam powodu czemu mam jechać za nim. W końcu funkcjonariusz zapytał się czy mam na bramki odpisałem nie, kazał zjechać z mostu jechałem w kierunku zjazdu ale zagapiłem się i przejechałem zjazd praktycznie odrazu za zajazdem  zatrzymałem się. Potem z 10min staliśmy na wiadukcie (w tym czasie przyjechały jeszcze 3 radiowozy) żaden z policjantów nic nie napisał. Po około 10 minutach radiowozy objechały mnie i zostałem wyciągnięty z auta. W radiowozie zapytany o dokumenty  odpisałem że będzie problem z dokumentami ponieważ mam skute ręce i nie mogę ich wyciągnąć, funkcjonariusz przeforsował "dialog/mini akcje Rp" pisząc że wyciąga on dokumenty z bluzy.  Twierdze że "akcja" została wykonana nie profesjonalnie i grubo naciągnięta. Liczę na odszkodowanie za tą całą sytuacje która nie byłą przeprowadzona jak NORMALNE zatrzymanie. (świadek sytuacji @SebeGG)

Dowód na poinformowanie o skardze: https://imgur.com/a/3r6ZoBw

Czołem, Sergeant II Reppo kłaniam się.

29 minut temu, KEBABOV napisał:

jechałem może tak ze 200m max.

Jechałeś tak od mniej więc końca giełdy San Fierro, jechałem prawym pasem i zobaczyłem co robisz. Jechałem za tobą i chciałem zobaczyć czy przestaniesz twoje ''testowanie''. Nie przestałeś, więc postanowiłem wykonać zatrzymanie drogowe na twojej osobie za stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym.

wielokrotnie było zadawane pytanie Po co mam jechać? cały czas otrzymywałem odpowedź "jedź za mną"

Nie będę stał na środku autostrady i opisywał Ci co, jak, dlaczego. Wszystkiego dowiedziałbyś się podczas zatrzymania.

dojechaliśmy do bramek radiowóz przejechał za nie, ja nie pojechałem za bramki ponieważ nie będę płacił za bramki skoro nawet nie znam powodu czemu mam jechać za nim.

Owszem, przejechałem za bramki a Ty miałeś jechać za mną, nie będę prowadził zatrzymania drogowego na autostradzie. Cofnęło Cię do tyłu, pojechałem ponownie za tobą. Dałem Ci kolejną szansę i napisałem Ci abyś zjechał z autostrady na najbliższym zjeździe. Jechałem za tobą, a ty dalej robiłeś swoje czyli ''testowaleś'' swoją brawurową jazdę. Ominąłeś zjazd, uznałem to za ucieczkę oraz rozpocząłem za tobą pościg.

Potem z 10min staliśmy na wiadukcie (w tym czasie przyjechały jeszcze 3 radiowozy) żaden z policjantów nic nie napisał.

Nie 10 min a maksymalnie 5. Zadałem Ci pytanie w stylu, czy zjeżdżasz z autostrady i robimy zatrzymanie czy kontynuujesz pościg. Stałeś dalej i pisałeś ''czekajcie robie SS'' coś w tym stylu.  Owszem przyjechały kolejne radiowozy, nawet 4 ponieważ była informacja o pościgu.

radiowozy objechały mnie i zostałem wyciągnięty z auta.

Owszem, ''zboxowaliśmy ''Cię oraz nakazaliśmy Ci opuścić pojazd, nie zrobiłeś tego więc użyliśmy siły.

odpisałem że będzie problem z dokumentami ponieważ mam skute ręce i nie mogę ich wyciągnąć

3 razy się Ciebie pytałem, gdzie masz dokumenty i czy masz je przy sobie. Twoja odpowiedź na to, to żebym sobie przejrzał czat. Odegrałem rp, wyciągnąłem je z twojej bluzy i przystąpiłem do sprawdzania twoich danych.

17 minut temu, Reppo napisał:

Nie będę stał na środku autostrady i opisywał Ci co, jak, dlaczego. Wszystkiego dowiedziałbyś się podczas zatrzymania.

Bramki to nie jest środek autostrady jest tam miejsce gdzie można się bezpiecznie zatrzymać.

20 minut temu, Reppo napisał:

Dałem Ci kolejną szansę i napisałem Ci abyś zjechał z autostrady na najbliższym zjeździe. Jechałem za tobą, a ty dalej robiłeś swoje czyli ''testowaleś'' swoją brawurową jazdę. Ominąłeś zjazd, uznałem to za ucieczkę oraz rozpocząłem za tobą pościg.

"Brawurowa" jazda wężykiem na pustej autostradzie. Tak jak napisałem przegapiłem zjazd ale po około 200/300m się zatrzymałem.

25 minut temu, Reppo napisał:

3 razy się Ciebie pytałem, gdzie masz dokumenty i czy masz je przy sobie. Twoja odpowiedź na to, to żebym sobie przejrzał czat. Odegrałem rp, wyciągnąłem je z twojej bluzy i przystąpiłem do sprawdzania twoich danych.

https://imgur.com/a/rD67IYs tak jak w linku. Jeżeli nie potrafisz wywnioskować odpowiedzi czy je mam przy sobie czy nie to powodzenia ( "No że tak powiem" "ja skuty" "I nie moge wyciągnąć") czekałem na twój ruch w stylu że wyciągniesz mnie z auta rozkujesz ja je wyciągnę i ci je podam. Jeżeli mam problem z okazaniem dokumentu to znaczy że nie jest on w łatwo dostępnym miejscu z bluzy można je łatwo wyciągnąć nawet w kajdankach, wiec jedynym miejscem gdzie mogły się znajdować byłą tylna kieszeń w spodniach gdzie nie miałaś ani ja ani ty dostępu.

35 minut temu, Reppo napisał:

nie będę prowadził zatrzymania drogowego na autostradzie

Było bezpieczne miejsce do zatrzymania się przy bramkach 3 min by trwała cała akcja, byłem wielokrotnie zatrzymany na autostradzie więc nie wiem w czym problem.

30 minut temu, KEBABOV napisał:

Bramki to nie jest środek autostrady jest tam miejsce gdzie można się bezpiecznie zatrzymać.

Żadne miejsce na autostradzie nie jest bezpieczne do przeprowadzenia zatrzymania.

32 minuty temu, KEBABOV napisał:

"Brawurowa" jazda wężykiem na pustej autostradzie. Tak jak napisałem przegapiłem zjazd ale po około 200/300m się zatrzymałem.

Dałem Ci dwie szanse na zatrzymanie się, olałeś to i przy ostatniej szansie zamiast zjechać spokojnie to postanowiłeś znowu jeździć na dwóch kołach od bandy do bandy.

33 minuty temu, KEBABOV napisał:

https://imgur.com/a/rD67IYs tak jak w linku. Jeżeli nie potrafisz wywnioskować odpowiedzi czy je mam przy sobie czy nie to powodzenia ( "No że tak powiem" "ja skuty" "I nie moge wyciągnąć") czekałem na twój ruch w stylu że wyciągniesz mnie z auta rozkujesz ja je wyciągnę i ci je podam. Jeżeli mam problem z okazaniem dokumentu to znaczy że nie jest on w łatwo dostępnym miejscu z bluzy można je łatwo wyciągnąć nawet w kajdankach, wiec jedynym miejscem gdzie mogły się znajdować byłą tylna kieszeń w spodniach gdzie nie miałaś ani ja ani ty dostępu.

Jak pokazujesz logi to pokaż wszystko to jak piszesz, o naszej ekipie i że mamy czekać bo ty SS robisz, też możesz pokazać. Wystarczyło odpowiedzieć na moje pytanie z dokumentami, że tak posiadasz je ale masz je z tyłu. Przedłużałeś swoim pisaniem więc zrobiłem to za Ciebie.

Nie mam zamiaru odpowiadać z cytatu na cytat. Myślę, że wszystkie kwestie zostały wyjaśnione. Czekam na odpowiedź osób zajmujących się skargami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin