Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Support'em Patrykk.

Drasiek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

R7wNDOu.png

Witajcie, z tej strony Sekretarz Redakcji Drasiek, chciałbym was zaprosić na wywiad, który przeprowadził z Support'em @Patrykk.. Miłego czytania!

Drasiek: Witam, z tej strony Sekretarz Redakcji Drasiek, z Redakcji 4Life News. Miałbyś chwilkę, aby udzielić mi wywiadu?

Patrykk.: Okej, chętnie  

Drasiek: Rewelacyjnie, zaczynajmy. Standardowo, na samym początku opowiedz nam coś o sobie.

Patrykk.: Może zacznijmy od tego, że mam na imię Patryk (kto by się tego spodziewał hah) i na chwilę obecną mam 16 lat. Pochodzę z małego miasteczka położonego w województwie mazowieckim. Głównie interesuje się muzyką, piłką nożną oraz grami komputerowymi. 

Drasiek: Miło poznać! Powiedz, jak wyglądały twoje początki na platformie MTA, był jakiś serwer, na którym grałeś przed 4Life'm?

Patrykk.: Początki hm... 4life był pierwszym serwerem, na którym zacząłem swoją przygodę i jak widać żaden inny nie.

Drasiek: Jak wyglądały twoje początki na serwerze, ciężko było się odnaleźć?

Patrykk.: Początki, jak raczej u większości nowych graczy nie były najłatwiejsze, żmudne siedzenie godzinami na magazynie aby wbić pierwsze 500LP na kuriera. Co do odnalezienia się na serwerze w moim przypadku było to raczej łatwe, ponieważ oglądałem poradniki typu "jak zacząć na serwerze 4life MTA" itd.

Drasiek: Mógłbyś powiedzieć coś o swoim majątku serwerowym i o tym, jak go osiągnąłeś?

Patrykk.: Mój majątek na chwile obecną wynosi około +/- 6 000 000PLN jest on bardzo mały jeśli porównamy sobie majątek do moich godzin na serwerze. Osiągnąłem go w większości poprzez prace dorywcze na serwerze.

Drasiek: Jaki posiadasz staż na serwerze, i czy żałujesz takiej ilości godzin?

Patrykk.: Na serwerze na chwile przeprowadzania wywiadu mam 4209 godzin, patrząc na ilość raczej łatwo się domyśleć, że nie żałuje żadnej przegranej godziny na serwerze.

Drasiek: W jakie gry grasz prócz MTA?

Patrykk.: poza MTA grywam również w: Euro Truck Simulator 2, Grand Theft Auto 5, Forza Horizon 4.

Drasiek: Nie dawno dołączyłeś do grona administracji na rangę Support'a. Jaka była twoja reakcja, gdy ujrzałeś swój nick w wynikach?

Patrykk.: Raczej nie mogę ci powiedzieć dokładnie, jaka była reakcja bo nie mógłbyś wstawić tego wywiadu hah, można powiedzieć, że bardzo ale to bardzo się ucieszyłem, jak pewnie każdy inny kto się dostał.

Drasiek: Powiedz nam, jak wygląda twoja praca na serwerze i obowiązki.

Patrykk.: W administracji moimi obowiązkami, jak też reszty supportów jest głównie robienie reportów, przy tym pomagając graczom.

Drasiek: Gdybyś utracił rangę, zrezygnował byś z dalszej gry na serwerze?

Patrykk.: Hmm możliwe, że zrobiłbym lekką przerwę od serwera, ale na 100% po jakimś czasie wróciłbym na serwer.

Drasiek: Odchodząc od tematu ekipy serwera... Powiedz nam byłeś w organizacji The Lost, planujesz jeszcze do niej wróć, czy będziesz szukał nowej?

Patrykk.: Aktualnie nie jestem w żadnej organizacji, nie myślałem też żeby do jakieś dojść, na chwile obecną chciałbym pozostać bez organizacji.

Drasiek: Aktualnie jesteś bez żadnego biznesu, jak i frakcji, planujesz to zmienić i dołączyć do jakiegoś z biznesów, czy też frakcji?

Patrykk.: Na tą chwile chce poświęcić, jak najwięcej czasu na rangę i obowiązki z nią związane, w najbliższym czasie raczej nie będę dołączał do frakcji czy też biznesu.

Drasiek: Okej... Co sprawia Ci przyjemność grając na serwerze?

Patrykk.: Tu można wymieniać i wymieniać. przyjemność z gry sprawia mi nawet głupia jazda bez celu, są też inne czynności takie jak robienie kolekcji aut czy wykonywanie swoich obowiązków w administracji. 

Drasiek: Wywiadzik dobiega końca, a więc ostatnie pytanko. Kogo chciałbyś pozdrowić?

Patrykk.: Jeśli można, chciałbym pozdrowić kilku serwerowych Kumpli miedzy innymi @DanielRB @Ven33r. @RemV @matvs. Ciebie oraz całą administracje serwera. 

Drasiek: Dzięki za poświęcenie mi czasu, jak i również dołączam się do pozdrowień

R7wNDOu.png

Wykonał Sekretarz Redakcji @Drasiek

Dla Redakcji 4Life News.

Edytowane przez xWolfQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin