Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News- wywiad z pracownikiem Owcaaa*

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

R7wNDOu.png

Witajcie, z tej strony Redaktor @KapitanKox(prawdziwy) oraz Młodszy Redaktor @Copecka1337 chcielibyśmy was zaprosić na wywiad, który przeprowadziliśmy z @Owcaaa*. Miłego czytania!

pasek.png

uIObnh3.png

KapitanKox: Witam, z tej strony Redaktor KapitanKox(prawdziwy) z Redakcji 4Life News. Chciałabyś udzielić mi wywiadu?

Owca: Witam, jak najbardziej udzielę wywiadu.

Copecka: Świetnie, zacznijmy więc. Przedstaw się naszym czytelnikom.

Owca: Nazywam się Oliwia i pochodzę z województwa świętokrzyskiego. Na co dzień interesuję się sportem, głównie wspinaczką, lecz należę również do Związku Harcerstwa Polskiego. Jestem osobą ambitną, która dąży do wyznaczonego celu, jestem także osobą gadatliwą oraz takim lekkim śmieszkiem. Lubię spotykać się ze znajomymi, ale jak nie mam takiej możliwości, to lubimy sobie pogadać :].

KapitanKox: Wspaniale! W świecie wirtualnym grasz jeszcze w jakieś gry poza platformą MTA?

Owca: Tak, czasem gram jeszcze w PayDay lub Minecraft, ale przeważnie gram w MTA.

KapitanKox: A jak radzisz sobie w tym typowo męskim środowisku, zdarzają się jacyś natrętni gracze?

Owca: Ogólnie to z mężczyznami dogaduje się lepiej niż z dziewczynami i nie przeszkadza mi męskie towarzystwo, lecz czasem są osoby, które są strasznie namolne i nie dają spokoju.

Copecka: Pozostańmy przy platformie MTA. Poza 4Life grasz jeszcze na jakimś serwerze?

Owca: Jako takie bezpośrednie granie, nie. Kiedyś się weszło na inny serwer, ale było to jednorazowa rozgrywka.

KapitanKox: Opowiesz nam, jak rozpoczęła się przygoda na 4Life? Skąd oraz kiedy trafiłaś na ten serwer?: 

Owca: A więc wszystko zaczęło się od tego, że mój brat zaczął grać na serwerze i czasem z boku patrzyłam na jego rozgrywkę i kiedyś sama spróbowałam.

Copecka: Czy początki na serwerze były dla ciebie trudne?

Owca: Tak, początki były dosyć trudne, poznałam kilka osób, które zaczęły mnie sprowadzać na złą drogę, lecz później po straceniu kontaktu z nimi, wszystko zaczęło się układać.

Copecka: Co najbardziej sprawia ci przyjemność na 4life?

Owca: Największą przyjemność sprawia mi siedzenie na służbę oraz jazda i rozmowa ze znajomymi.

KapitanKox: Ciekawie, skąd pomysł na twój aktualny nick? Jaka jest jego historia?

Owca: A więc mój nick tak naprawdę wziął się od imienia, kiedyś jak wymyślałam sobie pseudonim, to mi się spodobało Owca, nie raz spotykam się z nazywaniem mnie "baranem" lub "kozą"

Copecka: Z tego, co wiem, aktualnie należysz do frakcji San Andreas Road Assistance. Jakie stanowisko w niej pełnisz? Jak wygląda Twoja służba? Jak wygląda Twoja historia we frakcji?

Owca: Tak, należę do frakcji SARA oraz posiadam rangę pracownika, moja służba wygląda mniej więcej zawsze tak samo, byle by pomagać ludziom i umilać im, jak i mi rozgrywkę. Troszkę odbiegając od pytania, wpadłam na pomysł dołączenia do frakcji, i spodobało mi się funkcjonowanie SARA, i szczerze na ten moment mogę powiedzieć, że mimo iż jest to tylko gra, i ludzi znamy wirtualnie, to nie żałuję żadnej chwili z nimi.

KapitanKox: Do jakiej organizacji należysz? Opowiedz coś o niej.

Owca: Od niedawna należę do organizacji Olimp, jest to bardzo fajna organizacja, w której panuje fajny klimacik, należą do niej bardzo pomocni ludzie, którzy dużo mi pomagają.

y1YyLVZ.png

Copecka: Należysz do któregoś z biznesów? Opowiedz nam, jak on funkcjonuje, oraz czym się zajmuje. Jaką rolę w nim pełnisz?

Owca: Niestety nie należę do żadnego biznesu, lecz mam skromne plany napisać do któregoś z nich.

KapitanKox: Ile wynosi Twój majątek? Jak go osiągnęłaś? Który z pojazdów jest Twoim ulubionym?

Owca: Mój majątek nie jest duży, bo jest to około pół miliona, głównie osiągnęłam go dzięki radom ludzi, z różnych prac typu lawety, kurier, ze służby, jak i z handlu. Moimi ulubionymi pojazdami są Rancher Long, Bullet oraz Infernus.

Copecka: Co osiągnęłaś, grając na tym serwerze? Ile przegrałaś godzin na serwerze? Jesteś z siebie zadowolona?

Owca: Na serwerze aktualnie mam przegrane ponad 650 godzin. Osiągnęłam, głównie dużo znajomości co było, moim jednym z celów, do których dążyłam, jestem z siebie zadowolona i mam nadzieję, że wszystko będzie szło tylko w dobra stronę.

KapitanKox: To już koniec naszych pytań, chciałbyś coś dodać oraz kogoś pozdrowić?

Owca : Pozdrawiam frakcyjki naszego serwera, organizacje oraz znajomych!

Copecka: Pozdrawiam również, życzę Ci sukcesów zarówno w życiu prywatnym, jak i w grze między innymi w dalszej przygodzie w San Andreas Road Assistance i oczywiście spełnienia swojego motoryzacyjnego marzenia.

oF6MGkJ.png

pasek.png

Dziękuje za przeczytanie naszego wspólnego wywiadu. Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia.

pasek.png

lKYexv2h.jpg

osv9h6qh.jpg

redakcja.png

Edytowane przez KapitanKox(prawdziwy)

2 minuty temu, Frapis napisał:

Opowiesz nam, jak rozpoczęła się przygoda na 4Life? Skąd oraz kiedy trafiłeś na ten serwer?: 
A nie "trafiłaś"? Przecież to dziewczyna @KapitanKox(prawdziwy)

Regulamin. Takie rzeczy na pm

16 minut temu, Frapis napisał:

Oh, dobrze to żeby po raz kolejny nie złamać regulaminu to napiszę, że bardzo dobry wywiad :)

Nie No bardzo dobrze ze napisałeś ale inni nie muszą wiedzieć ze popełniłem błąd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin