Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Voxber. - oskarżony Moskva.

Moskva.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: Zawyżona kara więzienia
    Nick funkcjonariusza: @Voxber
    Data i godzina zdarzenia: 28.12.2020 - Godzina 03:00-04:00
    Pełen opis sytuacji: Początek, złapali mojego kumpla @supermaciek2010PL, z powodu żadnego. Iz ze gracz miał muta, musiał za nic iść do wiezienia, ale dlaczego? Co zrobił... Dlatego wiec rozpoczynalismy pościg dalej i dalej... Później wjechalismy na strefę DM, zabiłem jednego funkcjonariusza, kolega sporo, później udalismy się na bazę i zmienilismy pojazd na owa nebule. Funkcjonariusz jakoś świadomie wiedział gdzie mamy bazę i tam się udal no i my szybko w nebule i w ruch, gonilo nas 5 radiolek. Wjechalismy znowu na dm, ale wyjechalismy szybko, pojechalismy dalej było również 5 radiol, ale zostały nadane w nas ostrzału za strefa, ale dlaczego? Ale mniejsza, dalej po ostrzalach zgralismy się i udalismy się na strefę DM, było ciężko. Ocealilem dwóch kumpli, jestem z tego dumny, ale dalej, uciekałem samemu, oraz miałem przebite obie opony, szybko wjechalem na dm wysiadlem z pojazdu i uciekałem, oraz mnie juz zlapali. Dostałem 240 minut, czyli zawyżona kara, ponieważ w powodzie widać dokładnie. Administracji pytalem czy może tyle dac za taki powód, napisali ze nie a wiec pisze o ta skargę.

rządam rekompensaty, 100zł od minuty jaila, czyli 240 min x 100zl, w innym razie go ukarać. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: poniżej w spoilerze.

20201228_035109.jpg

Ja, Kurumeuke zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptu

Edytowane przez Moskva.2010PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin