Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad Z Kapitanem SAFD Fabian..

Bartek8291
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

R7wNDOu.png

Witam z tej strony Aplikant @Bartek8291 z Redakcji Prasowej 4Life News. Dzisiaj przeprowadzę wywiad z Kapitanem San Andreas Fire Department @Fabian... Zapraszam do przeczytania!

6zWSrlj.png

QTjgONs.gif

6zWSrlj.png

Legenda:

B - @Bartek8291

F -  @Fabian..

B: Witam, czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?

F: Cześć, z wielką chęcią odpowiem ci na pytania.

B: Super! W takim razie opisz się jak najlepiej!

F: Nazywam się Fabian. Mieszkam w małej miejscowości, która jest położona w województwie opolskim. Uczęszczam do 1 klasy technikum logistycznego. Interesuję się sportem, grami komputerowymi i wojskiem. Jestem miły, przyjacielski i kulturalny. Lubię poznawać nowe osoby oraz mam ogromne poczucie humoru, którego czasami niektórym brakuje. Nie lubię wchodzić w konflikty z innymi, ale no niestety nie zawsze da się tego uniknąć. Wolny czas spędzam na graniu z kolegami w popularnego CS'a i w MTA. W przyszłości mam zamiar wstąpić w szeregi 10 Opolskiej Brygady Logistycznej.

B: Bardzo fajnie się opisałeś, w takim razie przejdźmy do następnego pytania. Od kiedy grasz na serwerze 4life oraz kiedy wstąpiłeś w szeregi San Andreas Fire Department?

F: Na serwer zawitałem 17 września 2017 roku za sprawą mojego brata, lecz poważną rozgrywkę rozpocząłem między sierpniem a październikiem 2018. We frakcji SAFD jestem od sierpnia 2019 roku.

B: Co cię przekonało do napisania podania akurat do frakcji SAFD?

F: Do napisania podania skłoniło mnie to, że w jakimś tam stopniu interesuję się strażą pożarną.

B: Okej, a powiedz mi jeszcze czy byłeś w jakiejś innej frakcji niż SAFD?

F: Tak, byłem we frakcji SARA przez okres miesiąc, jeżeli dobrze pamiętam. Przez ten miesiąc nie poznałem dosyć dobrze frakcji, lecz jak na jeden miesiąc było okej.

B: Dobrze, w takim razie czy przeszkadza ci zmiana lidera frakcji San Andreas Fire Department?

F: Nie, zmiana lidera mi nie przeszkadza, ponieważ osoba, która sprawuję władzę we frakcji, wykazuje się kompetencją na to stanowisko oraz zrobiła bardzo dużo dla frakcji.

B: Jak odniesiesz się do utworzenia drugiej jednostki ratowniczo-gaśniczej?

F: Moim zdaniem wprowadzenie drugiej jednostki było dobrym pomysłem i jestem z niej zadowolony.

B: Powiedz mi czy interesuje cię straż pożarna w prawdziwym życiu?

F: Gdy byłem troszkę młodszy to tak, ale teraz już nie.

B: Super! Następne pytanie to czy chciałbyś dołączyć do zarządu SAFD?

F: Ha, pewnie! Każdy by chciał, ale to już zależy od KG.

B: Czy masz zamiar zmienić frakcję?

F: Absolutnie! Nie mam takiego zamiaru.

B: Czy chciałbyś dołączyć do grona administracji?

F: Nie, nie chciałbym, gdyż po prostu nie jest mi to potrzebne.

B: Okej, a powiedz mi, jaki jest twój cel na serwerze 4life?, I czy już go osiągnąłeś?

F: Nie mam ustalonego jednego celu, wiadomo dobrze mieć duży majątek i jakąś ważną funkcję we frakcji, ale myślę, że to przyjdzie z czasem.

B: Okej Fabian, czy jesteś w jakimś biznesie, czy tylko we frakcji?

F: Jestem '' w biznesie 41.St., jest to serwerowa jednostka wojskowa, która zajmuje się ochroną ludności stanu SA, oraz pomaganiem służbom w różnych akcjach. Do biznesu dołączyłem poprzez rekrutację na forum, do sierpnia byłem w stopniu Kaprala, lecz odszedłem, a kolejny raz dołączyłem na potrzeby defilady na 11 listopada.

B: No, no myślę, że bycie w takim biznesie jest bardzo ciekawe. Powoli zbliżamy się do końca wywiadu. Powiedz w ilu % jest twój majątek z wypłat frakcyjnych?

F: Nie jestem tego w stanie określić, lecz w dość dużym, bo frakcja w pewnym stopniu utrzymuję mnie na serwerze.

B: Okej a jesteś w stanie pochwalić się swoim majątkiem i go wycenić?

F: W skład mojego majątku wchodzi Turismo 2.2 FT oraz Elegant 1.6 z jakimś tam tuningiem, który w niedalekiej przyszłości zostanie zrobiony na 2.2. Majątek wyceniam na ponad 4kk.

B: Dobrze to już jest koniec naszego wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

F: Pozdrawiam całą frakcję SAFD oraz graczy serwera.

Wykonał Aplikant: Bartek8291
Dla redakcji 4Life News

R7wNDOu.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin