Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

CZESĆ

mentol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No to ten, odchodze z serwera... Dlaczego? =] A z chęcią napisze.Rconowi szkoda bazy danych na moją osobe, oke nie ma problemu to, że jakiś 15 latek się bawi w mega skryptera to jeszcze rozumiem, ale irytuje mnie to jak ten serwer już odchodzi... Jedyne co tu robisz to zarabiasz i kupujesz samochody, a zanim dostaniesz się do jakiś frakcji to miną długie miesiące, odchodze również ponieważ cała administracja ma generalnie wylane na graczy, moja skarga po 10+ dniach otrzymała odpowiedź i to jeszcze od kogoś kto nawet jej dokładnie nie przeczytał, czy powiadomiłem gracza o skardze... TAK, lecz bo 15 dniach to raczej już zapomni. + mała ilość prac, serwer we francji bo komuś szkoda kasy na polskie. + jest masa nieslusznych banów, ale jak się forum nie czyta to trudno je zauważyć, ktoś dostaje perma na ponad 11 dni po czym jedyne co dostaje to ub bez zadnych przeprosin itp. ( ban nie słuszny, nie to nie ja ;) ) Także szkoda czasu jak dla mnie. =] CZEŚĆ!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin