Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

FCR-900 2.0!

JebacTenJebanySmietnik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Ciastkowy* napisał:

Zawsze możesz znaleźć w logach bądź napisać nicki tych osób, które Ci rzekomo oferowały tyle. A co do tych ofert, to wychodzi na to, że ich nie miałeś, nie masz i nie będziesz mieć, ponieważ nikt Ci tyle za to nie zaoferuje. To tak jak ja bym napisał, że mam ofertę 2kk za Manane, ale nie mam żadnych SS’ów itd, to uwierzyłbyś mi? No właśnie, bo chyba nie. A co do oferty, to 262k po sell, które będzie trwać wiecznie.

Informacja do admina/ów: Proszę o sprawdzenie logów, ponieważ z czego się orientuje, to fałszywe oferty są karane banem permanentnym.  

Tak jak napisałem, pojazd wstawiłem w celu sprawdzenia ofert nikt nie każe Ci oferować gotówki. A sprzedać i tak go nie sprzedam

22 minuty temu, [BOT]WhiteShadow napisał:

@LOCK Robi się nie potrzebny spam i przy okazji off-topic, jeżeli jednak ma ktoś sensowne oferty może mnie złapać czy to na serwerze czy to na forum.

@KropsoN

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin