Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kilka Pojazdów z mojej kolekcji!

fitrox'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Euros
ID: 38526
Pojemność silnika: 1.8dm3
Przebieg pojazdu: 3392,6km
Dodatki:  felgi (1079), moduł UP3, tablica rejestracyjna (LV 300ZX), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości,szyby 60%
Cena: oferty poniżej.
Coś od siebie: super pojazd,pięknie prezentuje się na parkingu pod osiedlowym blokiem oraz na podwórku większego lub mniejszego domu.
SS’y:  pojazd stoi w przechowywalni,aktualnie nie mam warunków do wykonania ss'a ze względu na brak prawa jazdy.

Model: Jester
ID: 52682
Pojemność silnika: 2.2dm3
Przebieg pojazdu: 11922,5km
Dodatki:  spoiler (1158), atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1078), wydech (1066), tablica rejestracyjna (SUPRA GT), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB
Coś od siebie: super pojazd,piękne prezentuje się na drodze.
SS’y: pojazd stoi w przechowywalni,aktualnie nie mam warunków do wykonania ss'a ze względu na brak prawa jazdy.

Model: Sadler
ID: 38919
Pojemność silnika: 1.6dm3
Przebieg pojazdu:  84973,2km
Dodatki:  atrapa nitro (1010), felgi (1080), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███)
Coś od siebie: super pickup,pięknie prezentuje się na podjeździe domu jednorodzinnego.
SS’y: pojazd stoi w przechowywalni,aktualnie nie mam warunków do wykonania ss'a ze względu na brak prawa jazdy.

pojazdy wystawiam  poglądowo jeśli oferty mnie niezadowolą,zostaną ze mną.przyjmuje również wymiany poniżej,jestem w stanie troche dopłacić do pojazdu/ów o większej wartości.

W dniu 4.01.2021 o 16:37, FitroX napisał:

Model: Euros
ID: 38526
Pojemność silnika: 1.8dm3
Przebieg pojazdu: 3392,6km
Dodatki:  felgi (1079), moduł UP3, tablica rejestracyjna (LV 300ZX), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości,szyby 60%
Coś od siebie: super pojazd,pięknie prezentuje się na parkingu pod osiedlowym blokiem oraz na podwórku większego lub mniejszego domu.
SS’y:  pojazd stoi w przechowywalni,aktualnie nie mam warunków do wykonania ss'a ze względu na brak prawa jazdy.

Model: Jester
ID: 52682
Pojemność silnika: 2.2dm3
Przebieg pojazdu: 11922,5km
Dodatki:  spoiler (1158), atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1078), wydech (1066), tablica rejestracyjna (SUPRA GT), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB
Coś od siebie: super pojazd,piękne prezentuje się na drodze.

Model: Sadler
ID: 38919
Pojemność silnika: 1.6dm3
Przebieg pojazdu:  84973,2km
Dodatki:  atrapa nitro (1010), felgi (1080), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███)
Coś od siebie: super pickup,pięknie prezentuje się na podjeździe domu jednorodzinnego.

pojazdy wystawiam  poglądowo jeśli oferty mnie niezadowolą,zostaną ze mną.przyjmuje również wymiany poniżej,jestem w stanie troche dopłacić do pojazdu/ów o większej wartości.

ile euros bez bajerów bo szukam a nie mam jakiegoś dużego budrzetu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin