Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na K3rtoz przez Rasengus

Rasengus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  K3rtoz 
    Data i godzina zdarzenia: 23.01.2021 godzina około 23:14
    Pełen opis sytuacji: Wbiłem na serwer jakoś o godzinie 22:40 po przerwie która trwała parę miesięcy. Zrespiłem się w downtown, żeby sprawdzić komis po czym naprawiłem auto w SF i pojechałem do LV i troszkę uszkodziłem auto więc znowu postanowiłem je naprawić. Naprawiam auto w LV niedaleko giełdy. Nagle zostaje na mnie przeprowadzona obława, ja wykonuje wszystkie polecenia funkcjonariuszy, zostaje porażony paralizatorem i wsadzony do samochodu. Pytam o co chodzi, dlaczego tak się stało, wtedy K3rtoz mi pisze że chodzi o jakiś wpis (?) * [27/05/2020] Ostrzal PD na DM // PO III+1 fAITH_ (Voxber). Nie rozumiem tego kompletnie nawet nie byłem na DM, nigdy nie kupiłem nawet broni, jak grałem, tymbardziej teraz kiedy wróciłem, żeby zobaczyć co ciekawego na serwerze się stało. I zostałem wsadzony do więzienia na 30minut.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  Można jakoś sprawdzić w logach kiedy wszedlem na serwer i dlaczego byłem poszukiwany mimo tego, że nawet nie było mnie na DM i nikogo nie ostrzeliwałem. Wstawiam SS z logami rozmowy z K3rtozem podczas całej akcji. 

EDIT: dopiero teraz zauważyłem, że to z 25 maja, więc mój argument, że wróciłem po przerwie nie ma sensu. Jednak dalej podtrzymuje to, że nigdy nie strzelałem do PD na DM.

rozmowa.png

Edytowane przez Rasengus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin