Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Propozycja

xXMuszkaXx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z góry piszę, że nie wiem czy wybrałem odpowiednią zakładkę do napisania propozycji.

Jeżeli tak to przepraszam i zmienię temat.

A więc tak moją propozycją jest dodanie na serwer ubezpieczanie samochodu. W urzędzie lub w danym miejscu na mapie byłaby możliwość ubezpieczenia swojego samochodu za daną kwotę. (np. 150PLN/tydzień).

Policja będzie miała możliwość sprawdzać, czy pojazd jest ubezpieczony czy nie. Jeżeli pojazd nie będzie ubezpieczony to trafi na parking policyjny i będzie można go wyjąć za pieniądze. (np. 200PLN).

Policja będzie mogła sprawdzać pojazdy wyrywkowo (np. na parkingach, czy w czasie jazdy jak to wygląda z kontrolą prędkości) lub po pościgu.

Mam nadzieję, że moja propozycja jest ciekawa,

Pozdrawiam

@Greyna.gg @ZbyK.gg

W tym dziale nie składamy propozycji dotyczących skryptów, można tutaj przedstawiać swoje mapy lub podmianki.

Napisz propozycję w tym dziale - dział ten jest dostępny od 50 zawartości.
(https://mta4life.pl/forums/forum/849-propozycje/)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin