Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na mumble <roler> zbanowany przez <Kasia105>

Rolerek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: roler
Powód zbanowania: obraźliwy nick                                                                                                                                                                               IP internetu, na który został nałożony ban37.190.138.91
Nick admina banującego: Kasia105
Opis bana: Byłem na mumble wygłupialiśmy się z kolegami nicki zmienialiśmy itd i wbiła Kasia i miałem obraźliwy nick i podejrzenie było że obrażałem rodziców.
Coś od siebie: Bardzo przepraszam za ten nick, a to że wyzywałem rodziców zostało już obgadanie że to nie prawda.

Muller nic nie wnosisz.

Co do bana, nie ma mnie dziś, więc może uda Ci się poprosić jakiegoś administratora o UB. Moja zgoda jest i mam nadzieję, że już nie będzie tak aby gracz przychodził, bo nie potraficie się ogarnąć.

Edytowane przez Kasia105

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin