Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wymienie ciekawą Alphę na coś z id.

Mondeo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model:  Alpha
ID: 43356
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 8453,9km 
Dodatki: Modyfikacje pojazdu: felgi (1076), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna ( PO JEEP), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów.. Dodatkowo 90/50 baki + Felgi malo
Cena: oj - byczku tylko coś na id.
Coś od siebie:  Kończe z mta na jakiś czas i chciałbym fajnie zamroźić swój kapitał jakimś pojazdem na id.  Samo auto bardzo fajne, dobrze skręca hamuje lepiej niż 95% aut na serverze z abs.
SS’y: https://imgur.com/a/bSlNgU1

Washington 1.6 ID 1396 (3 na serwerze, z czego oba poprzednie nie są dostępne, ponieważ jeden zerowania, a drugi nieaktywny od jakiś 5 lat). Sam montowałem lampy/licznik/UP3/felgi, a do tego jeszcze zamontowałem szyby 20% - nie pisze o nich w bazie pojazdów. Mogę się jakoś dogadać z minimalną dopłatą z Twojej strony, więc jak jesteś zainteresowany, to pisz prywatną wiadomość.

Edytowane przez Ciastkowy*

2 minuty temu, Ciastkowy* napisał:

Washington 1.6 ID 1396 (3 na serwerze, z czego oba poprzednie nie są dostępne, ponieważ jeden zerowania, a drugi nieaktywny od jakiś 5 lat). Sam montowałem lampy/licznik/UP3/felgi, a do tego jeszcze zamontowałem szyby 20% - nie pisze o nich w bazie pojazdów. Mogę się jakoś dogadać z minimalną dopłatą z Twojej strony, więc jak jesteś zainteresowany, to pisz prywatną wiadomość.

Ciekawe, dam jeszcze znać jak nie dostane innej offki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin