Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Sprzedam] Moją kolekcje pojazdów, a w tym kilka perełek z niskim ID oraz ''unikatowymi'' lampami.

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym poinformować, że owe pojazdy po raz pierwszy zostają wystawione na sprzedaż, a nie żeby je wycenić. Przyszedł czas na coś nowego, więc tych pojazdów muszę się pozbyć. Czekam na jakieś fajne propozycje - interesuje mnie gotówka, ale również wymiana na inne pojazdy/bazy bądź nawet PP. Odrazu informuje, że na śmieszne propozycje nie będę odpowiadał, ponieważ mniej więcej już jakieś propozycje miałem i wiem co ile jest warte - nie gram tutaj od dziś. Pragnę poinformować, że każdy z tych pojazdów ma w sobie coś nietypowego/unikatowego, więc warto je mieć w swojej kolekcji, a poza tym są to pojazdy z niskim ID, więc kwestia czasu i te pojazdy będą tylko droższe, a nie tańsze. SS'y wykonane przez jedynego, niepowtarzalnego @kubot'freeszybki.

Model: Manana Electric
ID: 1000
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 10.000 km
Dodatki: spoiler (1158), atrapa nitro (1009), felgi (1077), wydech (1021), moduł UP3, tablica rejestracyjna (4L 1000), niestandardowe lampy (
███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, Przyciemnienie szyb (20%)
Cena: Oferty.
Coś od siebie: Bardzo ładna Manana Electric z równym ID - 1000. Pojazd posiada zamontowane unikatowe lampy/licznik - Royal Blue (królewski niebieski). Na całym serwerze są tylko dwie takie Manany Electric, więc naprawdę fajnie mieć ją w swojej kolekcji. Pojazd posiada zamontowany unikatowy bak 50dm3 (normalnie pojazdy elektryczne mają 15dm3).

Model: Super GT
ID: 1108
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 14.000 km
Dodatki: atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1079), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna ( LEGEND ), niestandardowe lampy (
███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, Moduł ABS
Coś od siebie: Bardzo ładne SGT z 4-cyfrowym ID. Ogólnie jest to trzecie SGT na serwerze, z czego pierwsze SGT jest na zbanowanym koncie permanentnie, a jedyną opcją na UB jest zerowaniu, a co do dostępności drugiego SGT, to nie jest aktywne, więc moje jest pierwsze aktywne/dostępne dla graczy.

Model: Washington 
ID: 1396
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 1.400 km
Dodatki: felgi (1085), moduł UP3, niestandardowe lampy (
███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), Przyciemnienie szyb 20%
Coś od siebie: Bardzo ładny Washington z 4-cyfrowym ID. Ogólnie jest to trzeci Washington na serwerze, z czego pierwszy jest na zerowaniu, a drugi nie jest aktywny od 1970 roku. Także mój Washington jest pierwszym dostępnym/aktywnym egzemplarzem tej marki na serwerze. Pojazd został zrobiony przez moją osobę od zera.

Model: Tahoma
ID: 2511
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 24.500 km
Dodatki: atrapa nitro (1008), hydraulika, stereo, felgi (1079), moduł UP1, moduł UP2, tablica rejestracyjna (DC00001 ), niestandardowe lampy (
███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, Baki 35/75, Przyciemnienie szyb 20%
Coś od siebie: Bardzo ładna Tahoma 2.2 z 4-cyfrowym ID. Ogólnie jest to pierwsza Tahoma na serwerze. Wiele osób pytało co do sprzedaży, więc możecie się wykazać.

SS'y pojazdów: 

unknown.png?width=759&height=427

Edytowane przez Ciastkowy*

8 godzin temu, kubot'freeszybki napisał:

Manana 1kk i daje jej miod

Dobry start Bartosz ;]

5 godzin temu, szybkimaciek2010PL napisał:

1.05 za mananke i dam jej wiecej miiodu!

Coraz lepiej, ale to jeszcze nie to.

44 minuty temu, Nubax napisał:

1,07k ps za manane

j/w, ale to jeszcze nie to.

24 minuty temu, PREZES_1337*ZLN napisał:

Jaka cena interesuje cię za tahome dobrze wiesz ze do auta mam mega sentyment i mogę za nią dać dobry kwit

Pisz priv ile dla Ciebie dobry kwit, bo ofert dostałem już sporo, ale na priv/discord.

Edytowane przez Ciastkowy*

1 minutę temu, Ciastkowy* napisał:

Dobry start Bartosz ;]

Coraz lepiej, ale to jeszcze nie to.

j/w, ale to jeszcze nie to.

Pisz priv ile dla Ciebie dobry kwit, bo ofert dostałem już sporo, ale na priv/discord.

Odezwę się zaraz na fejsbuniu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin