Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Dezery i Marcysia - oskarżony przez FiFikkk.

luftmysza
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Dezery. napisał:

Powiem ci tak, jako osoba pełnoprawna powinieneś nas wspierać i pomagać a co otrzymujemy? Rozległe RP które opierało się tylko i wyłącznie na tym co przed tem robiła z tobą Aza, a i przypomnę że twoje RP było skopiowane z twojego pierwszego RP w tym dniu. Pamiętaj że miałeś kontakt z akademikami którzy się dopiero uczą i nie mają obowiązku znać takich rzeczy ;) 

Przepraszam bardzo. Nie jestem już osobą pełnoprawną więc nie mam jak was wspierać, więc kompletnie nie rozumiem twojej aluzji. 

"Pamiętaj że miałeś kontakt z akademikami którzy się dopiero uczą i nie mają obowiązku znać takich rzeczy" Prawda ale od tego macie opiekuna/pełnoprawnego, który wam zawsze pomoże.

"przypomnę że twoje RP było skopiowane z twojego pierwszego RP w tym dniu" Nie, były kompletnie inne urazy poza dwoma i rytmem.

47 minut temu, Dezery. napisał:

Powiem tak, to było już twoje 2 to samo RP, podałem tobie przepływ tlenu oraz zaintubowałem cie tak, abyś miał dostęp do tlenu, byleś podpięty pod pulsoksymetr etc.. Moim zdaniem też jest i beznadziejne abyś pisał skargę na swoich kolegów, nie stawia cie to pod dość dobrym światłem. Moim zdaniem miałeś drożność dróg oddechowcyh, dostęp do tlenu, byłeś zaintubowany a i tak odegrałeś poza materiałowe RP które i tak nie powinno nastąpić.

Kolegą bym cię nie nazwał bądź co bądź byłeś dla mnie obcy ponieważ więcej czasu spędzałem z innymi akademikami lub osobami pełnoprawnymi z kilkoma wyjątkami. Podałeś mi za małą ilość tlenu oraz 

jak pisałem pod złym chyba postem mam prawo do RP spoza materiałów a jak nie proszę o podpunkt regulaminu.

12 minut temu, Marcysia napisał:

Wszystko zostało wykonane poprawnie, z Bradykardii w szybkim czasie poprawiło ci się na rytm zatokowy, saturacja również ci się poprawiła, puls powrócił, cukier po podaniu odpowiedniego leku, poprawił się na prawidłowy.- gdzie tutaj widzisz nie kompetencję? Może masz zaniki pamięci @FiFikkk, mogę ci ze wszystkiego podesłać logi. 

Ponawiam pytanie @FiFikkk

20 minut temu, Sebko napisał:

Co do zwrócenia uwagi by urazie tamponady serca o opatrunku ashermana nie miałeś akurat racji, tutaj @Dezery. miał  racje i poprawnie zaczął wykonywanie punkcji (Nakłucia worka Osierdziowego) w celu odciągnięcia płynów z Worka Osierdziowego.

Okej, zgadzam się z workiem osierdziowym ale i tu podkreślam ALE.

Opatrunek Ashermana  miał na celu odmy otwartej zastawkowej.

To jedynie mój błąd

3 minuty temu, FiFikkk napisał:

Czuję się obrażony twoją wypowiedzią, ale nawet @Grabi. napisałem do mnie co ma robić. Więc no.

Ale ja się nie pytam czy czujesz się obrażony-nie interesuje mnie to. Pytam się o rozwinięcie skargi na moja osobę. To że Grabi napisał że nie wie co robić, nie oznacza że nie byłam aktywna na mm, mówiłam mu akurat dokładnie co i jak ma robić. Tak samo po przejściu na s2 poinformowałam i jednego, i drugiego, co trzeba zrobić.

Edytowane przez Marcysia

Teraz, Marcysia napisał:

Ale ja się nie pytam czy czujesz się obrażony-nie interesuje mnie to. Pytam się o rozwinięcie skargi na moja osobę. To że Grabi napisał że nie wie co robić, nie oznacza że nie byłam aktywna na mm, mówiłam mu akurat dokładnie co i jak ma robić. Tak samo po przejściu na s2 poinformowałam i jednego, i drugiego, co trzeba zrobić.

Ja się już nie będę wypowiadać bo to jest syzyfowa praca. Czekam na wypowiedz zarządu.

2 minuty temu, FiFikkk napisał:

Ja się już nie będę wypowiadać bo to jest syzyfowa praca. Czekam na wypowiedz zarządu.

Jak widać przemyślane i sensowne wypowiedzi cię przerastają, czekajmy :D

Edytowane przez Marcysia

3 minuty temu, Marcysia napisał:

Jak widać przemyślane i sensowne wypowiedzi cię przerastają, czekajmy :D

Twoje wypowiedzi nie są poważne ponieważ zawierają emotki więc proszę nie obrażać mnie.

3 minuty temu, FiFikkk napisał:

Twoje wypowiedzi nie są poważne ponieważ zawierają emotki więc proszę nie obrażać mnie.

Ależ są bardzo poważne, niemniej jednak, nie ukrywam iż twoje wypowiedzi mnie dosyć rozbawiły, upewniłeś mnie tylko w przekonaniu, że nadane "0 RP" przez mojego akademika, zostało nadane poprawnie. 

Edytowane przez Marcysia

2 minuty temu, Marcysia napisał:

Ależ są bardzo poważne, niemniej jednak, nie ukrywam iż twoje wypowiedzi mnie dosyć rozbawiły, upewniłeś mnie tylko w przekonaniu, że nadane "0 RP" przez mojego akademika, zostało nadane poprawnie. 

Pogrążasz się w tym momencie. Proszę o wypowiedz zarządu.

Teraz, FiFikkk napisał:

Pogrążasz się w tym momencie. Proszę o wypowiedz zarządu.

Nie pogrążam się, przedstawiam swoją opinie na ten temat, nigdzie cię nie obraziłam. Po prostu się o ciebie martwię, zaniki pamięci to bardzo poważna dolegliwość, z którą trzeba kierować się raczej do lekarza już. A pisząc że mnie rozbawiłeś, miałam na myśli poprawienie mi humoru. To jak sobie to interpretujesz, nie jest już nie moją sprawą...

1 minutę temu, Marcysia napisał:

Nie pogrążam się, przedstawiam swoją opinie na ten temat, nigdzie cię nie obraziłam. Po prostu się o ciebie martwię, zaniki pamięci to bardzo poważna dolegliwość, z którą trzeba kierować się raczej do lekarza już. A pisząc że mnie rozbawiłeś, miałam na myśli poprawienie mi humoru. To jak sobie to interpretujesz, nie jest już nie moją sprawą...

Dalej mnie obrażasz i mówisz to prześmiewczo, i nie rozumiem jak możesz się o mnie martwić skoro mnie nawet na oczy nie widziałaś.

Teraz, FiFikkk napisał:

Dalej mnie obrażasz i mówisz to prześmiewczo, i nie rozumiem jak możesz się o mnie martwić skoro mnie nawet na oczy nie widziałaś.

Mam dobre serce, trzeba kochać bliźniego swego. I nadal, nie interesuje mnie to jak sobie interpretujesz moje wypowiedzi-to NIE moja sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin