Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika MrKacperPolska, oskarżony przez Chmuurek

Chmuurek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Chmuurek
Nick osoby oskarżonej: @MrKacperPolska
Powód napisania skargi: Przyjęcie zlecenia po czym nie przyjechanie na miejsce.
Dowody: 

Spoiler

Skończyło mi się paliwo na środku niczego, więc wysłałem zlecenie do frakcji SARA, które zostało przyjęte przez @MrKacperPolska
[2021-02-05 14:54:11] [Output] : * Twoje zlecenie zostało wysłane do frakcji SARA.
[2021-02-05 14:54:29] [Output] : *  Twoje zlecenie zostaĹ‚o przyjÄ™te przez pracownika MrKacperPolska.
Zapytałem czy jedzie.(0 reakcji)
[2021-02-05 14:59:06] [Output] : >> MrKacperPolska [78]: jedziesz ty czy nie?
Po pewnym czasie stwierdziłem że nie ma sensu tyle czekać i popchałem sobie auto na stację.
[2021-02-05 15:04:09] [Output] : âś” Zatankowano 15.83 dmÂł paliwa za kwotÄ™ 59.73 PLN.
Później go spotkałem i dowiedziałem się to: (Będąc zajęty moim zleceniem, zgłosił się do zlecenia dla SAPD)
[2021-02-05 15:09:37] [Output] : MrKacperPolska [78]: dostałem wezwanie do przyjazdu SAPD
Dowód że poinformowałem o skardze:
[2021-02-05 15:07:45] [Output] : >> MrKacperPolska [78]: InformujÄ™ siÄ™ o skardze

Edytowane przez Chmuurek

Tak mój błąd, powinienem był napisać ale nie byłem na serverze 2dni i nie ogarnołem że kazano mi jechać do akcji SAPD, chciałbym pszeprośić za mój błąd ale nie zaważyłem do czego mnie wezwali i musiałem jechać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin